Çameli'li Çiftçilere Müjdeli Haber

DENİZLİ 03.02.2017 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'li Çiftçilere Müjdeli Haber

Çameli Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı 02 Şubat 2017 Perşembe günü saat 14:00’de Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Başkanlığında yapılan Şubat Ayı Meclis Toplantısının 2.birleşiminde Çamelili Çiftçileri sevindirecek karar alındı.

Meclis Toplantısının 4 .maddesinde yer alan 5393 sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. maddesinin İlçe Belediyelerinin görevleri başlıklı bölümünde, 6360 sayılı Kanunun 7. maddesi ile eklenen, İlçe Belediyeleri tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla her türlü faaliyet ve hizmette bulunabilirler hükmü gereğince, Ziraat Odası Başkanlığı ve Belediyemiz ortaklığında çiftçilerimize ağaç fidanı verilmesi için protokol yapmak üzere Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN'a yetki verilmesinin görüşülmesi konusu komisyondan geldiği gibi kabul edildi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli ilçesi geçim kaynakları ağırlık lı olarak Tarım ve hayvancılığa bağlıdır.Çameli Belediyesi olarak İlçemizdeki Çiftçilerimizi desteklemek ve yardımcı olabilmek için göreve geldiğimiz bu zamana kadar Çameli Belediyesi,Ziraat Odası ve Tarım İlçe Müdürlüğümüz işbirliği içerisinde çiftlerimize 2014 yılında başlatılan İlçemizde Meyveciliği geliştirmek üretimi attırmak Pazar değeri yüksek ürünler elde etmek amacıyla çiftçilerimize Kiraz, Elma, Ceviz, Vişne, Erik, Badem fidan dağıtımı yapmaktayız .ilerleyen Günlerde çiftçilerimizi Ziraat Odası Başkanlığı ve Belediyemiz Ortaklığında çiftçilerimize fidan dağıtımı gerçekleştireceğiz.Şimdiden Çiftcilerimize hayırlı olsun dedi.
Çameli Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı 02 Şubat 2017 Perşembe günü saat 14:00’de Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Başkanlığında yapılan Şubat Ayı Meclis Toplantısının 2.birleşiminde Çamelili Çiftçileri sevindirecek karar alındı.

Meclis Toplantısının 4 .maddesinde yer alan 5393 sayılı Belediye Kanununun 14. maddesi ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. maddesinin İlçe Belediyelerinin görevleri başlıklı bölümünde, 6360 sayılı Kanunun 7. maddesi ile eklenen, İlçe Belediyeleri tarım ve hayvancılığı desteklemek amacıyla her türlü faaliyet ve hizmette bulunabilirler hükmü gereğince, Ziraat Odası Başkanlığı ve Belediyemiz ortaklığında çiftçilerimize ağaç fidanı verilmesi için protokol yapmak üzere Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN'a yetki verilmesinin görüşülmesi konusu komisyondan geldiği gibi kabul edildi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli ilçesi geçim kaynakları ağırlık lı olarak Tarım ve hayvancılığa bağlıdır.Çameli Belediyesi olarak İlçemizdeki Çiftçilerimizi desteklemek ve yardımcı olabilmek için göreve geldiğimiz bu zamana kadar Çameli Belediyesi,Ziraat Odası ve Tarım İlçe Müdürlüğümüz işbirliği içerisinde çiftlerimize 2014 yılında başlatılan İlçemizde Meyveciliği geliştirmek üretimi attırmak Pazar değeri yüksek ürünler elde etmek amacıyla çiftçilerimize Kiraz, Elma, Ceviz, Vişne, Erik, Badem fidan dağıtımı yapmaktayız .ilerleyen Günlerde çiftçilerimizi Ziraat Odası Başkanlığı ve Belediyemiz Ortaklığında çiftçilerimize fidan dağıtımı gerçekleştireceğiz.Şimdiden Çiftcilerimize hayırlı olsun dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.