Çameli'li Üreticiler Seraları Gezdi

YAŞAM 03.02.2017 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'li Üreticiler Seraları Gezdi

Çameli Belediye Başkanlığı, üreticileri yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.Bu kapsamda Çameli'li üreticilere Kınık'ta bulunan seralar gezdirildi.

Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz tarafından organize edilen gezide, çiftçilerin seracılığı yerinde görmeleri, seracılıkla ilgili bilgi ve becerilerinin artması sağlandı.   Seraları gezen Çameli'li Üreticilere Lider Gıda Firması Teknik Elemanları tarafından serada sebze yetiştiriciliği konusunda bilgi verildi.Geziden memnun olduklarını söyleyen Çameli'li Üreticiler Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.     HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaptığı Açıklamada ; "Belediyecilik faaliyeti sadece kum dökmekle kilit parke döşemekle değil halkın ve üreticinin yanında olmakla olur.Üreticimiz Kınık Beldesindeki seralı yakından görme fırsatını yakaladı ve eminim ki verimli geçen bir gezi oldu bu tür gezilerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecek."dedi.    
Çameli Belediye Başkanlığı, üreticileri yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor.Bu kapsamda Çameli'li üreticilere Kınık'ta bulunan seralar gezdirildi.

Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu teknik elemanlarından Ziraat Mühendisi Gökhan Hakkı Gököz tarafından organize edilen gezide, çiftçilerin seracılığı yerinde görmeleri, seracılıkla ilgili bilgi ve becerilerinin artması sağlandı.

 

Seraları gezen Çameli'li Üreticilere Lider Gıda Firması Teknik Elemanları tarafından serada sebze yetiştiriciliği konusunda bilgi verildi.Geziden memnun olduklarını söyleyen Çameli'li Üreticiler Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ettiler.

 

 

HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaptığı Açıklamada ; "Belediyecilik faaliyeti sadece kum dökmekle kilit parke döşemekle değil halkın ve üreticinin yanında olmakla olur.Üreticimiz Kınık Beldesindeki seralı yakından görme fırsatını yakaladı ve eminim ki verimli geçen bir gezi oldu bu tür gezilerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecek."dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.