Çameli'liler de artık sinema izleyecekler

GÜNDEM 16.02.2017 - 08:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'liler de artık sinema izleyecekler

Denizli'nin çameli ilçesinde düzenlenecek olan sinema günleri başlıyor.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri, 16 Şubat Perşembe günü  bugün Saat: 20.00’da başlıyor !   Gösterimler Konferans Salonunda  210  koltuk kapasiteli  salonunda  yapılacak. Haftanın Belli Günlerinden akşam 20:00'de yapılacak gösterimleri izlemek isteyenlerin herhangi bir davetiyeye, bilete ya da isim bildirmelerine gerek olmadan sinemaya gelip koltuğa oturup izleyebilecekler. 
Denizli'nin çameli ilçesinde düzenlenecek olan sinema günleri başlıyor.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri, 16 Şubat Perşembe günü  bugün Saat: 20.00’da başlıyor !

 

Gösterimler Konferans Salonunda  210  koltuk kapasiteli  salonunda  yapılacak. Haftanın Belli Günlerinden akşam 20:00'de yapılacak gösterimleri izlemek isteyenlerin herhangi bir davetiyeye, bilete ya da isim bildirmelerine gerek olmadan sinemaya gelip koltuğa oturup izleyebilecekler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.