Çameli Merkezinde Ahır Yangını

ASAYİŞ 25.03.2017 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Merkezinde Ahır Yangını

Denizli Çameli İlçesi'nde dün gece meydana gelen ahır yangınında samanlık bölümü kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çameli Yunuspınarı Hürriyet Caddesi'nde Halil Akkan'a ait ahırından yükselen dumanı gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezini araması ile olay yerine kısa sürede gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli Şube İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.   Yangının çıktığı ahırda içeride bulunan inek ve buzağı yanmaktan son anda kurtarıldı. Çıkan yangında ahır kullanılmaz hale gelirken polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırmak için soruşturma başlattı.        
Denizli Çameli İlçesi'nde dün gece meydana gelen ahır yangınında samanlık bölümü kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çameli Yunuspınarı Hürriyet Caddesi'nde Halil Akkan'a ait ahırından yükselen dumanı gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezini araması ile olay yerine kısa sürede gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Çameli Şube İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

 

Yangının çıktığı ahırda içeride bulunan inek ve buzağı yanmaktan son anda kurtarıldı. Çıkan yangında ahır kullanılmaz hale gelirken polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırmak için soruşturma başlattı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.