Çameli'nde 3. Kar Şenlikleri Başlıyor

SPOR 02.03.2017 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'nde 3. Kar Şenlikleri Başlıyor

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Kar Şenlikleri başlıyor

5 Mart 2017 Pazar Günü Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3.Kargın Kar Şenlikleri Hazırlıkları tamamlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğa ve kar tutkunlarını yılın son kar şenliğine davet etti.   Gürsü Kargın yaylası eteklerine doğru başlayacak olan yürüyüş uçsuz ve doğal güzelliklerin içinde doğa yürüyüşçülerin görsel şöleni olacak Yaklaşık 10 km parkur içerisinde 1000-2000 yıllık anıt ağaçları, doğal şelaleler ve karın içerisinde doğasında yer alan endemik bitki türlerine rastlamak mümkün olacak parkurda Fotoğrafçıların kadrajlarına harika görseller sunacak.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN; Çameli İlçesi doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu Yıl 3.düzenleyeceğimiz 3.Kargın Kar Şenliklerimiz dopdolu geçecek.Doğa Sporları konusunda Çameli’nin uluslararası yamaç paraşütü, dağ maratonu, dağ bisikleti, dağ kayağı, bisiklet sporları yarışları düzenliyoruz Kar Şenliğimizde Bölge’de yarım metreyi bulan kar kalınlığında yürüyüşümüzü yapacağız, kartopu oyunları ve kardan adam Karda kayak, hedikli yürüyüş, zirve tırmanışı, kış oyunları etkinlikleri yapılacak yarışmalar düzenleyeceğiz. Zirvede misafirlerimize mangalda balık ikramımız olacak dedi.     İLÇENİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Başkan Cengiz ARSLAN ‘’İlçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gelecek yıl da kar şenliği düzlenmeye devam edeceğiz. Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız”dedi.  
Çameli Kaymakamlığı ve Çameli belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Kar Şenlikleri başlıyor

5 Mart 2017 Pazar Günü Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3.Kargın Kar Şenlikleri Hazırlıkları tamamlandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Doğa ve kar tutkunlarını yılın son kar şenliğine davet etti.

 


Gürsü Kargın yaylası eteklerine doğru başlayacak olan yürüyüş uçsuz ve doğal güzelliklerin içinde doğa yürüyüşçülerin görsel şöleni olacak Yaklaşık 10 km parkur içerisinde 1000-2000 yıllık anıt ağaçları, doğal şelaleler ve karın içerisinde doğasında yer alan endemik bitki türlerine rastlamak mümkün olacak parkurda Fotoğrafçıların kadrajlarına harika görseller sunacak.

 


Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN; Çameli İlçesi doğa ve kış sporları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu Yıl 3.düzenleyeceğimiz 3.Kargın Kar Şenliklerimiz dopdolu geçecek.Doğa Sporları konusunda Çameli’nin uluslararası yamaç paraşütü, dağ maratonu, dağ bisikleti, dağ kayağı, bisiklet sporları yarışları düzenliyoruz Kar Şenliğimizde Bölge’de yarım metreyi bulan kar kalınlığında yürüyüşümüzü yapacağız, kartopu oyunları ve kardan adam Karda kayak, hedikli yürüyüş, zirve tırmanışı, kış oyunları etkinlikleri yapılacak yarışmalar düzenleyeceğiz. Zirvede misafirlerimize mangalda balık ikramımız olacak dedi.

 

 

İLÇENİN TANITIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Cengiz ARSLAN ‘’İlçemizin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla gelecek yıl da kar şenliği düzlenmeye devam edeceğiz. Turizmin canlanması ve yeni fırsatlar yaratmak için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Yaylaları alabalığı, cevizi ve fasulyesiyle ünlü ilçemizi doğa turizminde markalaştıracağız”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.