Çameli'nde karla mücadele çalışmaları devam ediyor

DENİZLİ 25.12.2016 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'nde karla mücadele çalışmaları devam ediyor

denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'nde karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının ardından başlayan karla mücadele çalışmaları devam ediyor.  Çameli’de etkili olan kar yağışları nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gereken önlemleri alan Çameli Belediyesi, ilçe merkezinde mahallelerde kar temizleme ve kumlama çalışmaları yapıyor. Karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizlenirken, kumlama çalışmaları da yapılıyor. İlçe merkezinin dış mahallelerle olan bağlantı yollarının ulaşıma açık tutulması için de çalışan ekipler, bu yollarda da kar küreme ve kumlama çalışmaları yapıyor. Kar çalışma ekiplerinin sürekli teyakkuzda olduğunu belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol temizleme ekipleri ve belediyenin kar temizleme ekipleri aralıksız çalışmalara devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda ulaşımda sıkıntı yaşamamak için koordineli olarak sürdürüyoruz. Karayolları ekipleri Tuzbeli Beli ve Kırkbudak mevkiindeki yoğun kar nedeniyle kapanan yollar, ani müdahale edilerek ulaşıma açıldı. Çameli’ye gelen vatandaşlarımızın araçlarında zincir bulundurmaları ve araçlarıyla yavaş seyir etmeleri konusunda uyarıyoruz” dedi.   
denizli haber / denizli 20 haber / Çameli'nde karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının ardından başlayan karla mücadele çalışmaları devam ediyor. 


Çameli’de etkili olan kar yağışları nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gereken önlemleri alan Çameli Belediyesi, ilçe merkezinde mahallelerde kar temizleme ve kumlama çalışmaları yapıyor. Karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizlenirken, kumlama çalışmaları da yapılıyor. İlçe merkezinin dış mahallelerle olan bağlantı yollarının ulaşıma açık tutulması için de çalışan ekipler, bu yollarda da kar küreme ve kumlama çalışmaları yapıyor.


Kar çalışma ekiplerinin sürekli teyakkuzda olduğunu belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol temizleme ekipleri ve belediyenin kar temizleme ekipleri aralıksız çalışmalara devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalarda ulaşımda sıkıntı yaşamamak için koordineli olarak sürdürüyoruz. Karayolları ekipleri Tuzbeli Beli ve Kırkbudak mevkiindeki yoğun kar nedeniyle kapanan yollar, ani müdahale edilerek ulaşıma açıldı. Çameli’ye gelen vatandaşlarımızın araçlarında zincir bulundurmaları ve araçlarıyla yavaş seyir etmeleri konusunda uyarıyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.