Çameli'ne Açılacak Üniversitenin Yeni Müdürü Atandı

DENİZLİ 29.12.2017 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'ne Açılacak Üniversitenin Yeni Müdürü Atandı

Denizli Çameli İlçesi'nde hayata geçirilen Çameli Meslek Yüksekokulu'na, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı Muzaffer Adak atandı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın en büyük hayallerinden biri olan Meslek Yüksekokul projesi hayata geçti.Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ tarafından 26 Aralık 2017 Tarihinde Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı görevini de yürütmekte olan Prof. Dr. Muzaffer Adak'ı  Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak  atadı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan " Aslen Çameli Kolak Mahallesi'nden olan  hemşerimiz Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı görevini yürüten  Prof. Dr. Muzaffer Adak’a yeni görevinde başarılar dilerim. Bu görevin ilçemiz adına hayırlı olmasını dilerim."dedi.    

Denizli Çameli İlçesi'nde hayata geçirilen Çameli Meslek Yüksekokulu'na, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı Muzaffer Adak atandı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın en büyük hayallerinden biri olan Meslek Yüksekokul projesi hayata geçti.Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ tarafından 26 Aralık 2017 Tarihinde Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı görevini de yürütmekte olan Prof. Dr. Muzaffer Adak'ı  Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak  atadı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan " Aslen Çameli Kolak Mahallesi'nden olan  hemşerimiz Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Başkanı görevini yürüten  Prof. Dr. Muzaffer Adak’a yeni görevinde başarılar dilerim. Bu görevin ilçemiz adına hayırlı olmasını dilerim."dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.