Çameli'nin kınalı kuzuları askere hazır!

DENİZLİ 27.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'nin kınalı kuzuları askere hazır!

Vatani görevini yerine getirmek için elleri kınalanan, kınalı kuzular, aileleri ve çevre halkıyla son kez düzenlenen eğlence programına katıldı. Çamelili koç yiğitler, peygamber ocağına elleri kınalanarak, vatan aşkıyla dolu yürekleri ile güle oynaya gitmeye hazırlandı.   Çameli Belediyesi, 1998-1 tertip asker adayları gençler ve aileleri için Çameli Düğün Salonu’nda geniş katılımlı asker uğurlama programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan asker adaylarının kınasını kendi elleriyle yaktı.     “BU VATAN SİZLERE EMANET” Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Memleketin, milletin, devletin güvenliği için, gerekirse, gözünü kırpmadan canını vermekten çekinmeyen evlatlarına her zaman sahip olduğunu ve olacağını ifade eden Arslan "Rabbim yolunuzu açık eylesin. Huzur içinde bir hayat nasip etsin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."dedi     DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI Askere gidecek gençlerin ellerine gece sonunda yakınları tarafından kına yakıldı. Eline kına yakılan askerler, vatani görevlerini yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Askerlerin anneleri çocuklarının eline kına yakılması sırasında gözyaşı döktü.     BAŞKAN ARSLAN ASKERLERE KINA YAKTI Başkan Cengiz Arslan, konuşmasının ardından askere gidecek 1998/1 tertip asker adaylarına anneleri ile birlikte kına yaktı. Program boyunca askerler ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Arslan onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.   Törende, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,İlçe Protokolü ,Stk Temsilcileri, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve İlçe Yönetimi ,muhtarlar, askerlerin aileleri katıldı.          

Vatani görevini yerine getirmek için elleri kınalanan, kınalı kuzular, aileleri ve çevre halkıyla son kez düzenlenen eğlence programına katıldı. Çamelili koç yiğitler, peygamber ocağına elleri kınalanarak, vatan aşkıyla dolu yürekleri ile güle oynaya gitmeye hazırlandı.

 

Çameli Belediyesi, 1998-1 tertip asker adayları gençler ve aileleri için Çameli Düğün Salonu’nda geniş katılımlı asker uğurlama programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan asker adaylarının kınasını kendi elleriyle yaktı.

 

 

“BU VATAN SİZLERE EMANET”

Çameli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik , saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.Memleketin, milletin, devletin güvenliği için, gerekirse, gözünü kırpmadan canını vermekten çekinmeyen evlatlarına her zaman sahip olduğunu ve olacağını ifade eden Arslan "Rabbim yolunuzu açık eylesin. Huzur içinde bir hayat nasip etsin. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum."dedi

 

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Askere gidecek gençlerin ellerine gece sonunda yakınları tarafından kına yakıldı. Eline kına yakılan askerler, vatani görevlerini yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Askerlerin anneleri çocuklarının eline kına yakılması sırasında gözyaşı döktü.

 

 

BAŞKAN ARSLAN ASKERLERE KINA YAKTI

Başkan Cengiz Arslan, konuşmasının ardından askere gidecek 1998/1 tertip asker adaylarına anneleri ile birlikte kına yaktı. Program boyunca askerler ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan Arslan onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Törende, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,İlçe Protokolü ,Stk Temsilcileri, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve İlçe Yönetimi ,muhtarlar, askerlerin aileleri katıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.