Çameli Perşembe günleri bir başka

YAŞAM 02.03.2017 - 23:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Perşembe günleri bir başka

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Sinama ve Tiyatro Günlerine hoşgeldiniz Etkinliğimizin 3.haftasındayız her gecen hafta ilgi giderek büyüyor ve salonumuz artık kapasiteyi almıyor ve bizde sizlere Hayri Dev Kültür Kompleksi'nin içerisine 1000 kişilik Sinama ve Tiyatro Salonumuz olacak ihalesi gerçekleşti en kısa zamanda inşaata başlayacağız ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun diliyorum.     Bu Etkinliklerimizle İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Sinema havasında sineması geleneğini yaşatmak vatandaşlarımızın birbiriyle sohbet etmesi Çameli Belediyesi Konferans Salonumuzda ücretsiz olarak düzenlediğimiz Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katacak.     VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR   Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin işbirliği içerisindeki sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi.Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Uzun zamandır böyle etkinliklerde bulunmamıştık, bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz."   Belediyenin ücretsiz sinema etkinliğine arkadaşlarıyla katıldığını söyleyen Anadolu Lisesi Müdür Baş yardımcısı Ramazan Eşref Güner, Başkan Arslan'ın yaptığı bu tür etkinliklerle öğrencilerin ve vatandaşların gönlünü kazandığını belirterek Çameli'de Perşembe gecelerine ayrı bir hava kattı. İhtiyaç duydukları sosyal ve kültürel etkinlikleri bu şekilde giderdiklerini söyledi.   Çameli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Bayram Burak Kurban sınıf arkadaşlarıyla ve pansiyon arkadaşlarıyla birlikte film izlemeye geldiğini anlattı. "Sinemayı çok seviyorum o yüzden buraya geldim. Buraya geleceğimden dolayı çok heyecanlıydım." diyen Ela , bu etkinliklerin sürekli yapılmasını talep etti.   Çameli Belediyesi görevlileri sinema izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır, Çay ve Kahve ikram etti
Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Sinama ve Tiyatro Günlerine hoşgeldiniz Etkinliğimizin 3.haftasındayız her gecen hafta ilgi giderek büyüyor ve salonumuz artık kapasiteyi almıyor ve bizde sizlere Hayri Dev Kültür Kompleksi'nin içerisine 1000 kişilik Sinama ve Tiyatro Salonumuz olacak ihalesi gerçekleşti en kısa zamanda inşaata başlayacağız ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun diliyorum.

 

 

Bu Etkinliklerimizle İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Sinema havasında sineması geleneğini yaşatmak vatandaşlarımızın birbiriyle sohbet etmesi Çameli Belediyesi Konferans Salonumuzda ücretsiz olarak düzenlediğimiz Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katacak.

 

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

 

Etkinlik kapsamında film izleyen Vatandaşlar Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin işbirliği içerisindeki sinema günlerindeki düzenlenen etkinliğe katıldığını söyledi.Bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini Burada arkadaşlarla beraber film izlemeye geldik. Uzun zamandır böyle etkinliklerde bulunmamıştık, bu da bizim için bir fırsat oldu. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz."

 


Belediyenin ücretsiz sinema etkinliğine arkadaşlarıyla katıldığını söyleyen Anadolu Lisesi Müdür Baş yardımcısı Ramazan Eşref Güner, Başkan Arslan'ın yaptığı bu tür etkinliklerle öğrencilerin ve vatandaşların gönlünü kazandığını belirterek Çameli'de Perşembe gecelerine ayrı bir hava kattı.

İhtiyaç duydukları sosyal ve kültürel etkinlikleri bu şekilde giderdiklerini söyledi.

 


Çameli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Bayram Burak Kurban sınıf arkadaşlarıyla ve pansiyon arkadaşlarıyla birlikte film izlemeye geldiğini anlattı.


"Sinemayı çok seviyorum o yüzden buraya geldim. Buraya geleceğimden dolayı çok heyecanlıydım." diyen Ela , bu etkinliklerin sürekli yapılmasını talep etti.

 

Çameli Belediyesi görevlileri sinema izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır, Çay ve Kahve ikram etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.