Çameli Taş Konaklara Turizm Bakanlığı'ndan Onay

TURİZM 24.01.2021 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Çameli Taş Konaklara Turizm Bakanlığı'ndan Onay

Denizli'nin Çameli ilçesinde eko turizmin geliştirilmesi amacıyla Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) desteğiyle inşa edilen Taş Konaklar, ziyaretçilerine doğa ile iç içe vakit geçirme olanağı sağlıyor.   BAŞKAN ARSLAN MÜJDEYİ VERDİ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tesisle ilgili müjdeyi verdi Arslan ‘’ Çameli’de ilk turizm oteli olan Çameli Taş Konaklar ilçedeki ilk Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı turizm işletme belgesini aldı İlçemize hayırlı olsun dedi.     TAŞ KONAKLARDA YOK YOK İlçe mimarisine uygun olarak yapılan Taş Konaklar, yaz mevsiminin gelmesi, korona virüsle mücadelede normalleşme süreci kapsamında ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Çameli İlçesine özgü taş yapı ve tarihi dokuların barındırıldığı her biri bağımsız itina ile hazırlanmış taş yapılar yer alıyor Orman kıyısındaki tesis, kuş sesleri eşliğinde turistlere yürüyüş yapma imkânı sunuyor.     Denizli'nin yeni popüler adresi: Taş Konaklar   Sakinlik arayan, kendisine bol bol vakit ayırmak isteyen, doğal terapilerle şifa bulmak isteyenlere Taş Konaklar uygun adres . Yaz için havuzu var. Ayrıca kışın da havuzun ısıtması mevcut. SPA, hamam ve sauna salonu var. Her şey organik olduğu için yemekler çok güzel. Orman alanında ayrılan yürüyüş yolu da harika. Pandemi Tebdirlerin alındığı tesis aynı zamanda Turizm Bakanlığı Ulusal Güvenlik Sertifikasın'ada sahip herkes gönül rahatlığı ile gelebilir     TAM BİR DOĞA TESİSİ Çameli Taş Konaklar ’da 10 taş ev var tesiste Türk hamamı ve alakart bir restorandı bulunuyor .Restorant 30 kişi’ye hitap ediyor Misafirler burada doğada baş başa yürüyüş yapabilir 1250 metrelik dağ bisikleti parkurunda bisiklet sürebilir Tam bir doğa tesisi olan Taş Konaklar’da misafirler yemeklerini tesisin organik bahçesinde yetişen ürünler ikram ediliyor.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde eko turizmin geliştirilmesi amacıyla Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) desteğiyle inşa edilen Taş Konaklar, ziyaretçilerine doğa ile iç içe vakit geçirme olanağı sağlıyor.

 

BAŞKAN ARSLAN MÜJDEYİ VERDİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tesisle ilgili müjdeyi verdi Arslan ‘’ Çameli’de ilk turizm oteli olan Çameli Taş Konaklar ilçedeki ilk Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı turizm işletme belgesini aldı İlçemize hayırlı olsun dedi.

 

 

TAŞ KONAKLARDA YOK YOK

İlçe mimarisine uygun olarak yapılan Taş Konaklar, yaz mevsiminin gelmesi, korona virüsle mücadelede normalleşme süreci kapsamında ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Çameli İlçesine özgü taş yapı ve tarihi dokuların barındırıldığı her biri bağımsız itina ile hazırlanmış taş yapılar yer alıyor Orman kıyısındaki tesis, kuş sesleri eşliğinde turistlere yürüyüş yapma imkânı sunuyor.

 

 

Denizli'nin yeni popüler adresi: Taş Konaklar

 

Sakinlik arayan, kendisine bol bol vakit ayırmak isteyen, doğal terapilerle şifa bulmak isteyenlere Taş Konaklar uygun adres . Yaz için havuzu var. Ayrıca kışın da havuzun ısıtması mevcut. SPA, hamam ve sauna salonu var. Her şey organik olduğu için yemekler çok güzel. Orman alanında ayrılan yürüyüş yolu da harika. Pandemi Tebdirlerin alındığı tesis aynı zamanda Turizm Bakanlığı Ulusal Güvenlik Sertifikasın'ada sahip herkes gönül rahatlığı ile gelebilir

 

 

TAM BİR DOĞA TESİSİ

Çameli Taş Konaklar ’da 10 taş ev var tesiste Türk hamamı ve alakart bir restorandı bulunuyor .Restorant 30 kişi’ye hitap ediyor Misafirler burada doğada baş başa yürüyüş yapabilir 1250 metrelik dağ bisikleti parkurunda bisiklet sürebilir Tam bir doğa tesisi olan Taş Konaklar’da misafirler yemeklerini tesisin organik bahçesinde yetişen ürünler ikram ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.