Çameli, Tekstilde Dünya’ya Açılıyor!

DENİZLİ 26.03.2021 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çameli, Tekstilde Dünya’ya Açılıyor!

Çameli’de değişim ve dönüşümü sürüyor ilçemizde 50 kişinin imkânı bulacağı Tekstil Atölyesi faaliyete geçti.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede yeni faaliyete geçen tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında bilgi aldı Başkan Arslan Uşaktan aldığı Çarşaf, nevresim ve yastık (Ev Tekstili) gibi ürünlerin dikiminin yapılacağı atölyede Şu an 17 kişi çalışıyor . Eski Düğün Salonumuzu işletmemize tahsis ettik İlerleyen günlerde ilçemizde büyütülmesi ve yeni işletmelerin açılması için Halk Eğitim ile Tekstil Konusunda kurslar düzenlenecektir.   İlk Ürünler Çameli’nden Afrika ve Irak'a Gönderiliyor Denizli’de 2 Fabrikası olan Çameli’den ilk Tekstil Atölyesini açan Tur Tekstil taleplere yetişmek için hızlı bir şekilde üretimine devam ediyor. Bu hafta Çameli’den hazırlanan ev tekstili ürünleri Afrika’ya ihracatı gerçekleştirecek.   Kurslar Açarak İstihdam Sağlayacağız Başkan Arslan Denizli Tekstilin başkenti konumunda Denizli ve İlçemizde faaliyette olan ve açılacak olan işletmelere kalifiyeli elemanlar yetiştireceğiz. İlçemizde istihdamı attırarak tersine göçü sağlamış olacağız İlçemizde böyle bir işyeri açtığı için Tur Tekstil Sahibi Baki Tur’a. Teşekkür ediyorum. İlçemiz Adına yapılan her türlü yatırım ve yatırımcının yanındayız işletmenin istihdamı konusunda üzerimize düşeni yapacağız İşletmemizin ilimize, ilçemize, ülkemize hayırlı olsun dedi.     Türkiye’nin Dört Bir Yanına ve Dünya’ya İhracat Yapacak Atölye sahibi Baki Tur ise daha Denizli’de yaptıklarını belirterek, “İlçemizin kalkınmasında en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. İnsan ve yer temininde yardımcı olan ve desteklerinden dolayı Başkanımız Cengiz Arslan ‘a teşekkür ederim İnşallah 50 kişiye istihdam etmek istiyoruz.   Yakın Zamanda Çameli’den Dünya’ya ihracatımızı gerçekleştireceğiz Hedefimiz burada kalıcı bir tesis yapmak dedi Her geçen gün gelişen, büyüyen, geleceğe umutla bakan, başarılı hizmetler yapılan bir ilçe olduğunu, Belediye’nin, Kaymakamlığın ve diğer kurumların güzel hizmetleri olduğunu söyledi.  

Çameli’de değişim ve dönüşümü sürüyor ilçemizde 50 kişinin imkânı bulacağı Tekstil Atölyesi faaliyete geçti.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede yeni faaliyete geçen tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında bilgi aldı Başkan Arslan Uşaktan aldığı Çarşaf, nevresim ve yastık (Ev Tekstili) gibi ürünlerin dikiminin yapılacağı atölyede Şu an 17 kişi çalışıyor . Eski Düğün Salonumuzu işletmemize tahsis ettik İlerleyen günlerde ilçemizde büyütülmesi ve yeni işletmelerin açılması için Halk Eğitim ile Tekstil Konusunda kurslar düzenlenecektir.

 

İlk Ürünler Çameli’nden Afrika ve Irak'a Gönderiliyor

Denizli’de 2 Fabrikası olan Çameli’den ilk Tekstil Atölyesini açan Tur Tekstil taleplere yetişmek için hızlı bir şekilde üretimine devam ediyor. Bu hafta Çameli’den hazırlanan ev tekstili ürünleri Afrika’ya ihracatı gerçekleştirecek.

 

Kurslar Açarak İstihdam Sağlayacağız

Başkan Arslan Denizli Tekstilin başkenti konumunda Denizli ve İlçemizde faaliyette olan ve açılacak olan işletmelere kalifiyeli elemanlar yetiştireceğiz. İlçemizde istihdamı attırarak tersine göçü sağlamış olacağız İlçemizde böyle bir işyeri açtığı için Tur Tekstil Sahibi Baki Tur’a. Teşekkür ediyorum. İlçemiz Adına yapılan her türlü yatırım ve yatırımcının yanındayız işletmenin istihdamı konusunda üzerimize düşeni yapacağız İşletmemizin ilimize, ilçemize, ülkemize hayırlı olsun dedi.

 

 

Türkiye’nin Dört Bir Yanına ve Dünya’ya İhracat Yapacak

Atölye sahibi Baki Tur ise daha Denizli’de yaptıklarını belirterek, “İlçemizin kalkınmasında en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. İnsan ve yer temininde yardımcı olan ve desteklerinden dolayı Başkanımız Cengiz Arslan ‘a teşekkür ederim İnşallah 50 kişiye istihdam etmek istiyoruz.

 

Yakın Zamanda Çameli’den Dünya’ya ihracatımızı gerçekleştireceğiz Hedefimiz burada kalıcı bir tesis yapmak dedi Her geçen gün gelişen, büyüyen, geleceğe umutla bakan, başarılı hizmetler yapılan bir ilçe olduğunu, Belediye’nin, Kaymakamlığın ve diğer kurumların güzel hizmetleri olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.