Çameli Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

DENİZLİ 15.08.2017 - 08:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Çameli Yaylacık Dağında 5’incisi Düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Mesafe yarışlarından heyecan dorukta. Mesafe Yarışmaların ilk günü 58 Yamaç Paraşütçüsü Katılırken. Hava şartlarında güzel olmasıyla Çameli semaları renkli görüntülere sahne oldu.   2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağı’nda bu yıl 5’incisi gerçekleşen olan ve bu yıl uluslararaları düzeyde yapılacak olan “Uluslararası Çameli’nde Yamaç paraşütü Şampiyonası” dünyanın her yerinden sporcunun başvuru yaptığını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kaymakamlık ve Çameli Belediyesi şampiyonanın hem güvenliği, hem de konukların ağırlanması ile ilgili her türlü çalışma en küçük ayrıntısına kadar yapıldı” dedi.   Allah'ın tüm doğal güzellikleri bahşettiği Çameli’nin her noktasında ayrı bir etkinlik yapılabilir. Akkavak ve Kargın yaylasında kar ve zirve yürüyüşleri, Sarıkavak ve Karanfilli yaylasında doğa yürüyüşü aynı zamanda çadır kurup geceleri konaklanacak trekking yürüyüş rotaları, derin vadilerde aksiyon ve adrenalin sevenler için kanyonlar, bisiklet safarisi gibi birçok alternatif seçenekleri var. Yamaç paraşütünde Türkiye’nin gururu olan Fethiye Babadağı gibi Yaylacık Dağı’nda düzenlediğimiz şampiyonalarla bu bölgeyi dünyaya duyurmayı hedefliyoruz” dedi.   Bugün gerçekleşen antrenman uçuşlarını izlemeye gelen vatandaşlar güzel dakikalar geçirdi. Yaylacık Dağı’nda düzenlenen etkinliğin çok güzel geçtiğini 58 yamaç paraşütçü Çameli’de Uluslararası şampiyonasına katılıyor. Yarın katılım sayısı artacak Havanın şartları gerçekten çok güzel. Paraşütçüler de bundan dolayı bu yükseklikte uçmaktan büyük zevk alıyor. Çameli’den vatandaşlarımız da bu görüntüyü izlemekten çok memnunlar. İzlemek isteyen herkesi ilçemize bekliyoruz" dedi.

Çameli Yaylacık Dağında 5’incisi Düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Mesafe yarışlarından heyecan dorukta. Mesafe Yarışmaların ilk günü 58 Yamaç Paraşütçüsü Katılırken. Hava şartlarında güzel olmasıyla Çameli semaları renkli görüntülere sahne oldu.

 

2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağı’nda bu yıl 5’incisi gerçekleşen olan ve bu yıl uluslararaları düzeyde yapılacak olan “Uluslararası Çameli’nde Yamaç paraşütü Şampiyonası” dünyanın her yerinden sporcunun başvuru yaptığını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Kaymakamlık ve Çameli Belediyesi şampiyonanın hem güvenliği, hem de konukların ağırlanması ile ilgili her türlü çalışma en küçük ayrıntısına kadar yapıldı” dedi.

 

Allah'ın tüm doğal güzellikleri bahşettiği Çameli’nin her noktasında ayrı bir etkinlik yapılabilir. Akkavak ve Kargın yaylasında kar ve zirve yürüyüşleri, Sarıkavak ve Karanfilli yaylasında doğa yürüyüşü aynı zamanda çadır kurup geceleri konaklanacak trekking yürüyüş rotaları, derin vadilerde aksiyon ve adrenalin sevenler için kanyonlar, bisiklet safarisi gibi birçok alternatif seçenekleri var. Yamaç paraşütünde Türkiye’nin gururu olan Fethiye Babadağı gibi Yaylacık Dağı’nda düzenlediğimiz şampiyonalarla bu bölgeyi dünyaya duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Bugün gerçekleşen antrenman uçuşlarını izlemeye gelen vatandaşlar güzel dakikalar geçirdi. Yaylacık Dağı’nda düzenlenen etkinliğin çok güzel geçtiğini 58 yamaç paraşütçü Çameli’de Uluslararası şampiyonasına katılıyor. Yarın katılım sayısı artacak Havanın şartları gerçekten çok güzel. Paraşütçüler de bundan dolayı bu yükseklikte uçmaktan büyük zevk alıyor. Çameli’den vatandaşlarımız da bu görüntüyü izlemekten çok memnunlar. İzlemek isteyen herkesi ilçemize bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.