Çameli ve Beyağaç'ta dolu etkili oldu!

DENİZLİ 02.05.2018 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli ve Beyağaç'ta dolu etkili oldu!

Denizli’de kent merkezinde hafif şekilde yağmur yağarken bazı ilçelerinde aniden bastıran dolu yağışı etkili oldu.   Denizli Çameli ve Beyağaç ilçelerinde saat 15.00 sularında başlayan ani dolu yağışı yaklaşık 20 dakika sürdüğü belirtildi. Yağan doluların ceviz büyüklüğünde olduğu, araçların kaportalarına zarar verdiği gibi ekinlere de zarar verdiği ifade edildi.   Özellikle Çameli’de etkili olan dolu yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.      

Denizli’de kent merkezinde hafif şekilde yağmur yağarken bazı ilçelerinde aniden bastıran dolu yağışı etkili oldu.

 

Denizli Çameli ve Beyağaç ilçelerinde saat 15.00 sularında başlayan ani dolu yağışı yaklaşık 20 dakika sürdüğü belirtildi. Yağan doluların ceviz büyüklüğünde olduğu, araçların kaportalarına zarar verdiği gibi ekinlere de zarar verdiği ifade edildi.

 

Özellikle Çameli’de etkili olan dolu yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.