Çameli ve Kale Belediye Başkanları yarışacak!

SİYASET 05.04.2017 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli ve Kale Belediye Başkanları yarışacak!

16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum seçimlerinde, en yüksek oyu Denizli'de hangi ilçe alacak? Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla, Bakan Zeybekci'ye "Çameli'yi geçeceğiz" diye söz verdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise "Çameli'nin rekorunu Çameliler kendisi kırar" dedi.

AK Partili iki belediye başkanı Referandum sürecinde seçim çalışmaları için ilçelerine gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye en çok oyu kendi ilçelerinin alacağını dile getirdi.   Çameli ve Kale ilçelerinde önceki iki seçimde farklı oy oranları gözlemleniyor. 7 Haziran seçimlerinde Kale Belediyesi'nin aldığı oy oranı yüzde 84.34 iken 1 Kasım seçimlerinde yüzde 64.4 oranında oy alarak düşüş yaşanmıştı. Çameli'de ise 7 Haziran seçimlerinde yüzde 64.71 oyunu 1 Kasım seçimlerinde yüzde 66.8'e yükseltmişti.   ÇAMELİ'Yİ GEÇİN TAKIM ELBİSE BENDEN Bakan Zeybekci Kalede yaptığı konuşmada AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve alana gelen muhtarlara takım elbise sözü verdi. Bakan Zeybekci, Belediye Başkanı kaybedeceği takım elbiseyi hesaplıyor. Kendisi bana 'Çameli'yi geçeceğiz' dedi. Çameli'yi geçin takım elbise benden" demişti.   HİÇ BİR İLÇE BİZİ GEÇEMEZ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Çameli'nin rekorunu Çameli'ler kendisi kırar.Allah'ın izniyle 16 Nisan'da Çameli güçlü bir evet diyecektir.Çameli'yi oy oranı olarak geçecek, bizle yarışacak Allah'a şükür hiç bir ilçe yok" dedi.   16 Nisan'da yapılacak olan Referandum'da, çekişmeli bir yarış içinde olacak olan iki belediye başkanının oy yarışmasının sonucunun ne olacağı merak ediliyor.
16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandum seçimlerinde, en yüksek oyu Denizli'de hangi ilçe alacak? Kale Belediye Başkanı Erkan Yayla, Bakan Zeybekci'ye "Çameli'yi geçeceğiz" diye söz verdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise "Çameli'nin rekorunu Çameliler kendisi kırar" dedi.

AK Partili iki belediye başkanı Referandum sürecinde seçim çalışmaları için ilçelerine gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye en çok oyu kendi ilçelerinin alacağını dile getirdi.

 

Çameli ve Kale ilçelerinde önceki iki seçimde farklı oy oranları gözlemleniyor. 7 Haziran seçimlerinde Kale Belediyesi'nin aldığı oy oranı yüzde 84.34 iken 1 Kasım seçimlerinde yüzde 64.4 oranında oy alarak düşüş yaşanmıştı. Çameli'de ise 7 Haziran seçimlerinde yüzde 64.71 oyunu 1 Kasım seçimlerinde yüzde 66.8'e yükseltmişti.

 

ÇAMELİ'Yİ GEÇİN TAKIM ELBİSE BENDEN

Bakan Zeybekci Kalede yaptığı konuşmada AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla ve alana gelen muhtarlara takım elbise sözü verdi. Bakan Zeybekci, Belediye Başkanı kaybedeceği takım elbiseyi hesaplıyor. Kendisi bana 'Çameli'yi geçeceğiz' dedi. Çameli'yi geçin takım elbise benden" demişti.

 

HİÇ BİR İLÇE BİZİ GEÇEMEZ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Çameli'nin rekorunu Çameli'ler kendisi kırar.Allah'ın izniyle 16 Nisan'da Çameli güçlü bir evet diyecektir.Çameli'yi oy oranı olarak geçecek, bizle yarışacak Allah'a şükür hiç bir ilçe yok" dedi.

 

16 Nisan'da yapılacak olan Referandum'da, çekişmeli bir yarış içinde olacak olan iki belediye başkanının oy yarışmasının sonucunun ne olacağı merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.