Çameli Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın 3. Gününde yerli yabancı 60 pilot uçuyor

DENİZLİ 16.08.2017 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın 3. Gününde yerli yabancı 60 pilot uçuyor

Denizli'de beşincisi düzenlenen paraşüt organizasyonu başladı .Yarışmaya katılan 60 pilot başarılı bir şekilde uçuşlarını gerçekleştirdi.

Denizli'de beşincisi düzenlenen paraşüt organizasyonu başladı .Yarışmaya katılan 60 pilot başarılı bir şekilde uçuşlarını gerçekleştirdi.   Açılış Törenine Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar, Sporcular, Çameli’den ve Yamaç Paraşütüne merak salan çevre ilçelerden gelen misafirler vardı. İlk günün ardından izlemeye gelenlerin yoğun olduğu organisazyona ilgi büyüktü. Denizli’den gelen basın mensuplarının da takip ettiği Etkinliği Pamukkale Tv –Art Tv le Ortak Canlı Yayın yaparak milyonlar kişinin izlenmesini sağladı.   Çameli'nin 2 bin 150 rakımlı Yaylacık Dağı'na gelen paraşütçüler sabah erken saatlerde alana gelerek uçuş hazırlıklarını tamamladı.Cumartesi gününe kadar devam edecek şampiyonada dün pisti kontrol etme şansı bulan paraşüt pilotları bugün başarılı gerçekleştirilen uçuşların ardından gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu.60 pilot bugün yaklaşık 50 km uçuş gerçekleştirdi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylacık Dağı'nda bu yıl beşincisi gerçekleştirilen etkinliğe yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi olduğunu belirtti.Denizden yüksekliği 2 bin 150 metre olan tepeden çok sayıda pilotun havalandığını ifade eden Arslan, "Şuanda birçok paraşüt severimiz dün deneme uçuşlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bugünde 15'i yut dışından olmak üzere 60 sporcu başarılı bir şekilde atlayışlarını gerçekleştirdi. Genellikle Rusya'da sporcularımız var. İnşallah kazasız belasız bir yarışmamızı tamamlamış olacağız." diye konuştu.  
Denizli'de beşincisi düzenlenen paraşüt organizasyonu başladı .Yarışmaya katılan 60 pilot başarılı bir şekilde uçuşlarını gerçekleştirdi.

Denizli'de beşincisi düzenlenen paraşüt organizasyonu başladı .Yarışmaya katılan 60 pilot başarılı bir şekilde uçuşlarını gerçekleştirdi.

 

Açılış Törenine Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar, Sporcular, Çameli’den ve Yamaç Paraşütüne merak salan çevre ilçelerden gelen misafirler vardı. İlk günün ardından izlemeye gelenlerin yoğun olduğu organisazyona ilgi büyüktü. Denizli’den gelen basın mensuplarının da takip ettiği Etkinliği Pamukkale Tv –Art Tv le Ortak Canlı Yayın yaparak milyonlar kişinin izlenmesini sağladı.

 

Çameli'nin 2 bin 150 rakımlı Yaylacık Dağı'na gelen paraşütçüler sabah erken saatlerde alana gelerek uçuş hazırlıklarını tamamladı.Cumartesi gününe kadar devam edecek şampiyonada dün pisti kontrol etme şansı bulan paraşüt pilotları bugün başarılı gerçekleştirilen uçuşların ardından gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu.60 pilot bugün yaklaşık 50 km uçuş gerçekleştirdi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Yaylacık Dağı'nda bu yıl beşincisi gerçekleştirilen etkinliğe yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi olduğunu belirtti.Denizden yüksekliği 2 bin 150 metre olan tepeden çok sayıda pilotun havalandığını ifade eden Arslan, "Şuanda birçok paraşüt severimiz dün deneme uçuşlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bugünde 15'i yut dışından olmak üzere 60 sporcu başarılı bir şekilde atlayışlarını gerçekleştirdi. Genellikle Rusya'da sporcularımız var. İnşallah kazasız belasız bir yarışmamızı tamamlamış olacağız." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.