Çameli Yaylacık Dağı’nda yamaç paraşütü sezonu açıldı

DENİZLİ 04.06.2020 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Yaylacık Dağı’nda yamaç paraşütü sezonu açıldı

Denizli’nin Çameli İlçesinde 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti marka olma yolunda hızla ilerliyor.   Yaylacık Dağı yamaç paraşütü ve yelken kanat sporları için son derece elverişli konuma sahip. Her yıl düzenlenen uluslararası organizasyonlarla yerli ve yabancı sporcuların uğrak noktası haline gelen Çameli’ de, koronavirüsü tedbirlerinin ardından hayatın kontrollü normale dönüşünün ardından  yamaç paraşütü ile turizm sezonu açıldı.     ÇAMELİ ‘DE SİNGLE UÇUŞLARININ ARDINDAN TANDEM UÇUŞLARIDA BAŞLADI Yaylacık Dağı, yamaç paraşütü pisti 2140 rakımda Çameli’ ni muhteşem doğasında 4 yöne uçuşa elverişli dünyada ender dağlardan biridir. Uçuşlara  en uygun pistlerden biri diyen  Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışmanı İbrahim Putgül;  “Fiziki yapısı, coğrafi özellikleri ve termik akımlarıyla yamaç paraşütü hava sporlarında ülkemizde önemli bir yere sahip. Buraya  gelen sporcularımız için  hem single uçuşlarda hem de tandem uçuşlard,a gelen  misafirlerimize unutamayacakları bir anı sunuyor. İlçemizde profesyonel pilotlarımız ile uçma özgürlüğünü tatmak isteyen misafirlerimizi bekliyoruz.   Randevu için Çameli Belediyesi turizm danışma ofisine başvurabilirler yada  www.camelitour.com  sayfasından geniş bilgi edinebilirler" dedi.

Denizli’nin Çameli İlçesinde 2 bin 140 metre yüksekliğindeki Yaylacık Dağı Yamaç Paraşütü Pisti marka olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Yaylacık Dağı yamaç paraşütü ve yelken kanat sporları için son derece elverişli konuma sahip. Her yıl düzenlenen uluslararası organizasyonlarla yerli ve yabancı sporcuların uğrak noktası haline gelen Çameli’ de, koronavirüsü tedbirlerinin ardından hayatın kontrollü normale dönüşünün ardından  yamaç paraşütü ile turizm sezonu açıldı.

 

 

ÇAMELİ ‘DE SİNGLE UÇUŞLARININ ARDINDAN TANDEM UÇUŞLARIDA BAŞLADI

Yaylacık Dağı, yamaç paraşütü pisti 2140 rakımda Çameli’ ni muhteşem doğasında 4 yöne uçuşa elverişli dünyada ender dağlardan biridir. Uçuşlara  en uygun pistlerden biri diyen  Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışmanı İbrahim Putgül;  “Fiziki yapısı, coğrafi özellikleri ve termik akımlarıyla yamaç paraşütü hava sporlarında ülkemizde önemli bir yere sahip. Buraya  gelen sporcularımız için  hem single uçuşlarda hem de tandem uçuşlard,a gelen  misafirlerimize unutamayacakları bir anı sunuyor. İlçemizde profesyonel pilotlarımız ile uçma özgürlüğünü tatmak isteyen misafirlerimizi bekliyoruz.

 

Randevu için Çameli Belediyesi turizm danışma ofisine başvurabilirler yada  www.camelitour.com  sayfasından geniş bilgi edinebilirler" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.