Çameli Yeniden Şekilleniyor

DENİZLİ 07.12.2017 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Yeniden Şekilleniyor

Çameli ilçe merkezinde bulunan Paşa Deresi ıslah projesi çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.“İlçemizin ortasından geçen Paşa Deresi’nin ıslah çalışmalarının kasım ayında başladı Bu ıslah çalışmasıyla ilçemiz farklı bir görünüm kazanacak. Halkımız ilçenin ortasından geçen paşa derenin o kötü görüntüsünden kurtulmuş olacak.   Konuyla İlgili Açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "ilçe merkezinden geçen dere’de selden taşkından korunmak ve erozyonu önlemek amacıyla dere ıslahı ve düzenlemesi için girişimde bulunduğumuz DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Aydın tarafından gerekli etüt çalışmaları yerinde yapılmış dere ıslah ve taşkın duvarı yapım çalışmaları hızlı bir şekilde başlamıştır. Derenin ilçe merkezinden geçen yaklaşık 5600 metre uzunluğunda 2 adet perde beton duvar ve zemine uygulanacak zemin çalışması yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Çalışmalar tamamladığında yer yer açık bazı bölümler ise kapalı olacak ilçe merkezinde kötü bir görüntüye sahip olan dere kenarı düzenli bir görünüme kavuşacak, hem temizlik konusunda hem de yoğun yağış sebebiyle yaşanabilecek taşkınlar için gerekli önlemler böylelikle alınmış olacaktır" dedi   Dere ıslahı tamamlandığında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamanın yanı sıra, görsel açıdan da mahallemize değer katacağız" dedi. Mahalle sakinlerinin iyi zaman geçirebilmeleri için güzel bir alanda oluşturmuş olacağız ” dedi. İhtiyaç hissedilen her alanda yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Arslan bu önemli çalışmanın da ilçeye hayırlı olmasını diledi.          

Çameli ilçe merkezinde bulunan Paşa Deresi ıslah projesi çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.“İlçemizin ortasından geçen Paşa Deresi’nin ıslah çalışmalarının kasım ayında başladı Bu ıslah çalışmasıyla ilçemiz farklı bir görünüm kazanacak. Halkımız ilçenin ortasından geçen paşa derenin o kötü görüntüsünden kurtulmuş olacak.

 

Konuyla İlgili Açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan "ilçe merkezinden geçen dere’de selden taşkından korunmak ve erozyonu önlemek amacıyla dere ıslahı ve düzenlemesi için girişimde bulunduğumuz DSİ 21. Bölge Müdürlüğü Aydın tarafından gerekli etüt çalışmaları yerinde yapılmış dere ıslah ve taşkın duvarı yapım çalışmaları hızlı bir şekilde başlamıştır. Derenin ilçe merkezinden geçen yaklaşık 5600 metre uzunluğunda 2 adet perde beton duvar ve zemine uygulanacak zemin çalışması yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Çalışmalar tamamladığında yer yer açık bazı bölümler ise kapalı olacak ilçe merkezinde kötü bir görüntüye sahip olan dere kenarı düzenli bir görünüme kavuşacak, hem temizlik konusunda hem de yoğun yağış sebebiyle yaşanabilecek taşkınlar için gerekli önlemler böylelikle alınmış olacaktır" dedi

 

Dere ıslahı tamamlandığında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamanın yanı sıra, görsel açıdan da mahallemize değer katacağız" dedi. Mahalle sakinlerinin iyi zaman geçirebilmeleri için güzel bir alanda oluşturmuş olacağız ” dedi. İhtiyaç hissedilen her alanda yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Arslan bu önemli çalışmanın da ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.