Çameli Yöresel Ürünler Tanıtım Ve Pazarlama Aracı Ege Turuna Çıktı

DENİZLİ 26.01.2020 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Yöresel Ürünler Tanıtım Ve Pazarlama Aracı Ege Turuna Çıktı

Çameli'ye özgü organik ürünlerden almak isteyen vatandaşlar için Çameli Yöresel Ürünler Tanıtım ve Pazarlama Aracı bu hafta için Dalaman ve Ortaca'dan sonra Ege Turunu tamamlayarak geri dönecek.    Alternatif Turizm çalışmalarıyla bir ilçenin kaderini değiştiren ve tüm Türkiye'de örnek belediye olarak gösterilen Çameli Belediyesi, ilçenin kendine özgü tarım ürünlerine yönelik çalışmalarına da ağırlık veriyor. Coğrafi İşaret alınması için başvurulan birçok tarım ürününün markalaştırılma çalışmaları sürerken, bir yandan da Çameli ürünlerinin çevre il ve ilçelerdeki tanıtımına başlandı. Vatandaşların, Çameli'ye özgü ve benzersiz tatlara sahip ürünleri tanıması için, Çameli yöresel ürünler tanıtım ve pazarlama aracı ilçe ilçe geziyor.      Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çameli Belediyesi, Çameli Üreten Kadınlar Derneği ve Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği destek ve işbirliği ile, Çameli'deki tüm üreticilerimizin ürünlerini siz değerli misafirlerimize doğru ellerden, doğal olarak ulaştırmaktadır" ifadeleri kullanıldı. Çameli Yöresel Ürünlerinden satın almak isteyen vatandaşların +90 555 100 2048 numaralı telefonu aramaları yeterli.  Herhangi bir ilaç kullanılmadan tamamen doğal, yayla ikliminde yetiştirilen ürünlerin satıldığı araç, hafta boyunca Dalaman ve Ortaca İlçelerinde olacak.      

Çameli'ye özgü organik ürünlerden almak isteyen vatandaşlar için Çameli Yöresel Ürünler Tanıtım ve Pazarlama Aracı bu hafta için Dalaman ve Ortaca'dan sonra Ege Turunu tamamlayarak geri dönecek.
 

 Alternatif Turizm çalışmalarıyla bir ilçenin kaderini değiştiren ve tüm Türkiye'de örnek belediye olarak gösterilen Çameli Belediyesi, ilçenin kendine özgü tarım ürünlerine yönelik çalışmalarına da ağırlık veriyor. Coğrafi İşaret alınması için başvurulan birçok tarım ürününün markalaştırılma çalışmaları sürerken, bir yandan da Çameli ürünlerinin çevre il ve ilçelerdeki tanıtımına başlandı. Vatandaşların, Çameli'ye özgü ve benzersiz tatlara sahip ürünleri tanıması için, Çameli yöresel ürünler tanıtım ve pazarlama aracı ilçe ilçe geziyor.

 

 

 Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çameli Belediyesi, Çameli Üreten Kadınlar Derneği ve Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği destek ve işbirliği ile, Çameli'deki tüm üreticilerimizin ürünlerini siz değerli misafirlerimize doğru ellerden, doğal olarak ulaştırmaktadır" ifadeleri kullanıldı. Çameli Yöresel Ürünlerinden satın almak isteyen vatandaşların +90 555 100 2048 numaralı telefonu aramaları yeterli.  Herhangi bir ilaç kullanılmadan tamamen doğal, yayla ikliminde yetiştirilen ürünlerin satıldığı araç, hafta boyunca Dalaman ve Ortaca İlçelerinde olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.