Çamelili genç çift dünya evine girdi

DENİZLİ 05.07.2020 - 10:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çamelili genç çift dünya evine girdi

Çameli Belediyesinde önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Fen İşleri Müdürü Atila Aydın’ın kızı Tuğçe Aydın Korona virüs tedbirleri kapsamında düğün töreni sosyal mesafe, maske kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.   Aylar öncesinden düğün tarihi belirleyen ve hazırlıklarını tamamlayan aileler, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle düğünü ertelemek yerine töreni, Sağlık Bakanlığının önerilerini dikkate alarak gerçekleştirdi. Düğünde davetliler, Hayri Dev Kültür Düğün Salonu Bahçesinde önce koronavirüs salgınına karşı dezenfektanla temizlendi, damat ve gelin kimseyle tokalaşmadı.     "ÇOK HAYALLERİMİZ VARDI AMA OLMADI” Damat Batuhan Balcı, “Herkes gibi bizde pandemiye ayak uydurmak zorunda kaldık. Bir taraftan da kolaylıkta oldu. Eski geleneklerimizden uzak sosyal mesafeli bir düğün oluyor. Aslında çok hayallerimiz vardı ama olmadı ne yapalım. Sonuçta hayat devam ediyor. Ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Bunu kayıp vermeden atlatacağız inşallah. Girişte de davetlere dezenfektan sıkıldı. Bu konuda çok dikkatliyiz, takı merasiminde ve uğurlamada tokalaşma ve öpüşme olmayacak” dedi.     "KENDİMİZİ MASKELİ BALODAYMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUZ" Gelin Tuğçe Balcı ise ellerine sık sık dezenfektan sıktıklarını dile getirerek, şunları söyledi; “Millet olarak öpüşmeyi, tokalaşmayı çok seviyoruz ama bugün bir ilk yapıyoruz. Sevgimizi, birbirimize uzaktan gösteriyoruz. Ellerimiz zaten tertemiz. Bence bu yılın en temiz düğünü olabilir. Virüs yok, hiçbir şey yok. Herkesin maske takması, sanki maskeli balodaymışız gibi htiriyor. Gönül isterdi ki daha eğlenceli bir düğün olsun ama olmadı. Napalım sağlık olsun… Arkadaşlarımızla güzel bir düğün yapmak isterdik ama şartlar müsaade etmedi“ dedi.     NİKAH AKDİ GERÇEKLEŞTİ   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Düğün Törenin de Tuğçe ve Batuhan Balcı’nın nikahını kıydı. Çiftin nikah defterini imzalayan Başkan Arslan, “Bu güzel günde bana da yer ayıran Aydın ve Balcı ailelerine teşekkür ediyor, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.   Nikahın Ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, genç çiftin evlilik cüzdanlarını takdim etti.  

Çameli Belediyesinde önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Fen İşleri Müdürü Atila Aydın’ın kızı Tuğçe Aydın Korona virüs tedbirleri kapsamında düğün töreni sosyal mesafe, maske kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

 

Aylar öncesinden düğün tarihi belirleyen ve hazırlıklarını tamamlayan aileler, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle düğünü ertelemek yerine töreni, Sağlık Bakanlığının önerilerini dikkate alarak gerçekleştirdi. Düğünde davetliler, Hayri Dev Kültür Düğün Salonu Bahçesinde önce koronavirüs salgınına karşı dezenfektanla temizlendi, damat ve gelin kimseyle tokalaşmadı.

 

 

"ÇOK HAYALLERİMİZ VARDI AMA OLMADI”

Damat Batuhan Balcı, “Herkes gibi bizde pandemiye ayak uydurmak zorunda kaldık. Bir taraftan da kolaylıkta oldu. Eski geleneklerimizden uzak sosyal mesafeli bir düğün oluyor. Aslında çok hayallerimiz vardı ama olmadı ne yapalım. Sonuçta hayat devam ediyor. Ben her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Bunu kayıp vermeden atlatacağız inşallah. Girişte de davetlere dezenfektan sıkıldı. Bu konuda çok dikkatliyiz, takı merasiminde ve uğurlamada tokalaşma ve öpüşme olmayacak” dedi.

 

 

"KENDİMİZİ MASKELİ BALODAYMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUZ"

Gelin Tuğçe Balcı ise ellerine sık sık dezenfektan sıktıklarını dile getirerek, şunları söyledi; “Millet olarak öpüşmeyi, tokalaşmayı çok seviyoruz ama bugün bir ilk yapıyoruz. Sevgimizi, birbirimize uzaktan gösteriyoruz. Ellerimiz zaten tertemiz. Bence bu yılın en temiz düğünü olabilir. Virüs yok, hiçbir şey yok. Herkesin maske takması, sanki maskeli balodaymışız gibi htiriyor. Gönül isterdi ki daha eğlenceli bir düğün olsun ama olmadı. Napalım sağlık olsun… Arkadaşlarımızla güzel bir düğün yapmak isterdik ama şartlar müsaade etmedi“ dedi.

 

 

NİKAH AKDİ GERÇEKLEŞTİ

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Düğün Törenin de Tuğçe ve Batuhan Balcı’nın nikahını kıydı. Çiftin nikah defterini imzalayan Başkan Arslan, “Bu güzel günde bana da yer ayıran Aydın ve Balcı ailelerine teşekkür ediyor, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

 

Nikahın Ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, genç çiftin evlilik cüzdanlarını takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.