Çamelili genç Murat İnanç'tan sevindirici haber!

ASAYİŞ 19.07.2018 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çamelili genç Murat İnanç'tan sevindirici haber!

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç'tan son dakika haber alındı. Sevindirici habere haber merkezimiz an be an şahit oldu Eskiköy Mahallesi'nde 16 Temmuz'dan beri kayıp olan Murat İnanç'ın bulunması için AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekipleri drone ile havadan bölgede arama çalışmaları yaptı. İnanç'ın bulunması için Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de karadan çalışmalarını sürdürdü.     Çamelili  genç Murat İnanç'tan sevindirici haber bu sabah 10.30'da geldi. Haber Merkezimizin konuyu takip etmesi üzerine bu sabah baba Bilal İnanç'ı aradığımız anda gelen sevindirici haber oğlu Murat İnanç'ın bulunduğu bilgisi verildi. Olayın sıcaklığı ile telefonu kapatmak zorunda kalan baba Bilal  İnanç'a daha sonra ulaştığımızda, oğlunun sağ olarak bulunduğu bilgisini verdi.   Murat İnanç'ın bulunması için, Dalyan Beldesi'nin her tarafında sürdürülen çalışmalara, AFAD ekipleri ve Jandarmanın yanı sıra gönüllü arama çalışmalarına katılan grupların Murat İnanç'a ulaştığı ifade edildi.     İnanç'ın bu sabah, saat 10.30 sularından yapılan arama çalışmalarında Asarlık'da bir tekne içersinde gönüllü ekipler tarafından bulunduğu belirtildi. İnancın bilincinin yerinde olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Baba; Bilal İnanç, oğlunun sağ-salim bulunmasından dolayı çok sevinçli ve mutlu olduğunu belirtti. İnanç; "Oğlumla konuştum, sağlık durumu iyi, evladımızın bulunmasına yardımcı olan, AFAD ekiplerine, jandarmamıza ve gönüllü olarak arama çalışmalarına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. Eskiköy Mahallesi'nde Bilal İnanç, sabah eşi ile birlikte evden ayrılan oğlu Murat İnanç'tan haber alamadığı gerekçesiyle 16 Temmuz'da Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığına başvurmuş, jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, kendisinden 3 gündür haber alınamayan Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç'tan son dakika haber alındı. Sevindirici habere haber merkezimiz an be an şahit oldu


Eskiköy Mahallesi'nde 16 Temmuz'dan beri kayıp olan Murat İnanç'ın bulunması için AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ekipleri drone ile havadan bölgede arama çalışmaları yaptı. İnanç'ın bulunması için Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de karadan çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Çamelili  genç Murat İnanç'tan sevindirici haber bu sabah 10.30'da geldi. Haber Merkezimizin konuyu takip etmesi üzerine bu sabah baba Bilal İnanç'ı aradığımız anda gelen sevindirici haber oğlu Murat İnanç'ın bulunduğu bilgisi verildi. Olayın sıcaklığı ile telefonu kapatmak zorunda kalan baba Bilal  İnanç'a daha sonra ulaştığımızda, oğlunun sağ olarak bulunduğu bilgisini verdi.

 

Murat İnanç'ın bulunması için, Dalyan Beldesi'nin her tarafında sürdürülen çalışmalara, AFAD ekipleri ve Jandarmanın yanı sıra gönüllü arama çalışmalarına katılan grupların Murat İnanç'a ulaştığı ifade edildi.

 

 

İnanç'ın bu sabah, saat 10.30 sularından yapılan arama çalışmalarında Asarlık'da bir tekne içersinde gönüllü ekipler tarafından bulunduğu belirtildi. İnancın bilincinin yerinde olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulans ile Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Baba; Bilal İnanç, oğlunun sağ-salim bulunmasından dolayı çok sevinçli ve mutlu olduğunu belirtti. İnanç; "Oğlumla konuştum, sağlık durumu iyi, evladımızın bulunmasına yardımcı olan, AFAD ekiplerine, jandarmamıza ve gönüllü olarak arama çalışmalarına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.


Eskiköy Mahallesi'nde Bilal İnanç, sabah eşi ile birlikte evden ayrılan oğlu Murat İnanç'tan haber alamadığı gerekçesiyle 16 Temmuz'da Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığına başvurmuş, jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.