Çamelili gençten haber alınamıyor!

ASAYİŞ 17.07.2018 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çamelili gençten haber alınamıyor!

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ikamet eden Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç, önceki gün eşini işe bıraktıktan sonra filmlere konu olabilecek şekilde kayıplara karıştı. Dünden beri kayıp olan İnanç’ı Jandarma ve Polis ekiplerinin köpeklerle arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.   Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesinde ikamet eden ve dün sabah eşi Uyanser İnanç ile birlikte eşini işe bırakmak üzere evden çıkan Murat İnanç, önce eşini işe bıraktıktan sonra ‘İşe gidiyorum’ diyerek ayrıldı.   İŞE GİTMEMİŞ Baba Bilal İnanç tesadüfen oğlunun çalıştığı işyerine gittiğinde,  işe gelmediğini öğrenince saat 12.30 sularında kendisini aradığını ve nerede olduğunu sordu. “Nerede olduğumu bilmiyorum, tanımıyorum buraları” diyerek telefonu kapanan Murat İnanç’ın kayıp olabileceğini düşünen baba Bilal İnanç, çevresine bilgi vererek araştırılmasını istedi.   "KURTARIN BENİ" Nerede olduğu bilinmeyen ve ulaşılamayan Murat İnaç’ı gece saat 00:30 civarında patronunun araması üzerine açık olan telefonuna cevap verdi. “Buralar çok karanlık, beni kurtarın” dedikten sonra cep telefonu tekrar kapandı. Cep telefonu ile görüşmeler esnasında İnanç'ın kısa verdiği cevaplar ihtimal alınarak kaçırılmış olabileceği göz önüne alınırken, Bilal İnaç, “Ben oğlumun kaçırılmış olabileceğini düşünmüyorum. Kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Çünkü düşmanımız yok. Sadece oğlumun son 1-2 günde morali bozuktu. Bundan dolayı kaybolduğunu düşünüyorum. İnşallah bulunur. Şuanda Jandarma Polise bilgi verdik arıyorlar” dedi.   2 yıllık evli  ve berberlik mesleği ile uğraşan Murat İnanç'ı görenlerin güvenlik güçlerine veya  baba Bilal İnanç'a ait 0 536 246 02 58 nolu telefona bilgi vermeleri istendi.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde ikamet eden Çamelili 24 yaşındaki Murat İnanç, önceki gün eşini işe bıraktıktan sonra filmlere konu olabilecek şekilde kayıplara karıştı. Dünden beri kayıp olan İnanç’ı Jandarma ve Polis ekiplerinin köpeklerle arama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

 

Ortaca İlçesi Dalyan Mahallesinde ikamet eden ve dün sabah eşi Uyanser İnanç ile birlikte eşini işe bırakmak üzere evden çıkan Murat İnanç, önce eşini işe bıraktıktan sonra ‘İşe gidiyorum’ diyerek ayrıldı.

 

İŞE GİTMEMİŞ

Baba Bilal İnanç tesadüfen oğlunun çalıştığı işyerine gittiğinde,  işe gelmediğini öğrenince saat 12.30 sularında kendisini aradığını ve nerede olduğunu sordu. “Nerede olduğumu bilmiyorum, tanımıyorum buraları” diyerek telefonu kapanan Murat İnanç’ın kayıp olabileceğini düşünen baba Bilal İnanç, çevresine bilgi vererek araştırılmasını istedi.

 

"KURTARIN BENİ"

Nerede olduğu bilinmeyen ve ulaşılamayan Murat İnaç’ı gece saat 00:30 civarında patronunun araması üzerine açık olan telefonuna cevap verdi. “Buralar çok karanlık, beni kurtarın” dedikten sonra cep telefonu tekrar kapandı. Cep telefonu ile görüşmeler esnasında İnanç'ın kısa verdiği cevaplar ihtimal alınarak kaçırılmış olabileceği göz önüne alınırken, Bilal İnaç, “Ben oğlumun kaçırılmış olabileceğini düşünmüyorum. Kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Çünkü düşmanımız yok. Sadece oğlumun son 1-2 günde morali bozuktu. Bundan dolayı kaybolduğunu düşünüyorum. İnşallah bulunur. Şuanda Jandarma Polise bilgi verdik arıyorlar” dedi.

 

2 yıllık evli  ve berberlik mesleği ile uğraşan Murat İnanç'ı görenlerin güvenlik güçlerine veya  baba Bilal İnanç'a ait 0 536 246 02 58 nolu telefona bilgi vermeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.