Çamelili Lise Öğrencisi Denizde Boğuldu

ASAYİŞ 10.08.2019 - 10:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çamelili Lise Öğrencisi Denizde Boğuldu

Çamelili lise öğrencesi arkadaşları ile birlikte gittiği denizde boğularak hayanı kaybetti.   Köyceğiz Turizm Otelcilik Meslek Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Emre Sönmez (16), dün öğle saatlerinde bir grup arkadaşı ile Muğla'nın Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Halk Plajı'na gitti. Yüzme bilen Sönmez, kıyıdan yaklaşık 100 metre kadar uzaklaştıktan sonra bir anda suda çırpınmaya başladı, ardından da gözden kayboldu. Arkadaşları ve plajdaki tatilcilerin ihbarı üzerine bölgeye cankurtaranlar ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.   Ekipler, bot ile Sönmez'i bulunduğu yerden alarak, kıyıya getirdi. Sağlık ekipleri, bir süre Sönmez'i suni teneffüs ve kalp masajı yaparak yaşama döndürmeye çalıştı, ancak sonuç alınamadı.   Çamelili Lise öğrencisi Emre Sönmez'in cansız bedeni, Muğla Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, Sönmez'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.   Denizde boğularak hayatını kaybeden Emre Sönmez bugün Çameli Elmalı Mahalle Cami’nde kılınacak öğle namazının ardında Elmalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.  

Çamelili lise öğrencesi arkadaşları ile birlikte gittiği denizde boğularak hayanı kaybetti.

 

Köyceğiz Turizm Otelcilik Meslek Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Emre Sönmez (16), dün öğle saatlerinde bir grup arkadaşı ile Muğla'nın Ortaca ilçesindeki Sarıgerme Halk Plajı'na gitti. Yüzme bilen Sönmez, kıyıdan yaklaşık 100 metre kadar uzaklaştıktan sonra bir anda suda çırpınmaya başladı, ardından da gözden kayboldu. Arkadaşları ve plajdaki tatilcilerin ihbarı üzerine bölgeye cankurtaranlar ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

 

Ekipler, bot ile Sönmez'i bulunduğu yerden alarak, kıyıya getirdi. Sağlık ekipleri, bir süre Sönmez'i suni teneffüs ve kalp masajı yaparak yaşama döndürmeye çalıştı, ancak sonuç alınamadı.

 

Çamelili Lise öğrencisi Emre Sönmez'in cansız bedeni, Muğla Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Polis, Sönmez'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

 

Denizde boğularak hayatını kaybeden Emre Sönmez bugün Çameli Elmalı Mahalle Cami’nde kılınacak öğle namazının ardında Elmalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.