Çamelili öğrenciler madalya ile döndü

SPOR 07.03.2018 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelili öğrenciler madalya ile döndü

Denizli'de Hasan Güngör Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Denizli liseler arası serbest güreş A kategorisinde yarışan Çameli ilçe okullarından Çameli Anadolu Lisesi ve Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi güreş takımı öğrencileri ilçeye madalyayla döndüler.   Güreş antrenörü Ayhan Ergen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yücel Darbaz gözetiminde yarışmalara katılan Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Özgür İyem turnuvada başarılı bir performans sergileyerek 96 kg.'da rakiplerini yenerek il 3.'sü; Çameli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gökhan Koca 74 kg.'da rakiplerini yenerek il 3.'sü, Çağrı Fehmi Kara 120 kğ'da performansıyla rakiplerini yenerek il 3.'sü olarak aldıkları madalyalar ile okullarının ve ilçenin gururu oldular.     Çameli’nin genç güreşçileri bir başarıya daha imza atarak dedelerinden miras güreş sporunda madalyalarla, alkışlarla ilçeye geldiler. Öğrencilerin başarılarında desteklerinden dolayı Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan'a teşekkür edildi.     Çameli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Erikan ve Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice; "Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Güreş Antrenörümüz Ayhan Ergen'e; desteklerinden dolayı Halk Eğitim Müdürü Ramazan UysaL'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Uzun'a teşekkür eder, her daim spora ve sporcuya maddi ve manevi destekte bulunan Çameli Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan'a ve Çameli Kaymakamımız Sayın Semih Cembekli' ye saygı ve sevgilerimizi sunarız." dedi.  

Denizli'de Hasan Güngör Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Denizli liseler arası serbest güreş A kategorisinde yarışan Çameli ilçe okullarından Çameli Anadolu Lisesi ve Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi güreş takımı öğrencileri ilçeye madalyayla döndüler.

 

Güreş antrenörü Ayhan Ergen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yücel Darbaz gözetiminde yarışmalara katılan Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Özgür İyem turnuvada başarılı bir performans sergileyerek 96 kg.'da rakiplerini yenerek il 3.'sü; Çameli Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gökhan Koca 74 kg.'da rakiplerini yenerek il 3.'sü, Çağrı Fehmi Kara 120 kğ'da performansıyla rakiplerini yenerek il 3.'sü olarak aldıkları madalyalar ile okullarının ve ilçenin gururu oldular.

 

 

Çameli’nin genç güreşçileri bir başarıya daha imza atarak dedelerinden miras güreş sporunda madalyalarla, alkışlarla ilçeye geldiler. Öğrencilerin başarılarında desteklerinden dolayı Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan'a teşekkür edildi.

 

 

Çameli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Erikan ve Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yellice; "Öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Güreş Antrenörümüz Ayhan Ergen'e; desteklerinden dolayı Halk Eğitim Müdürü Ramazan UysaL'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Uzun'a teşekkür eder, her daim spora ve sporcuya maddi ve manevi destekte bulunan Çameli Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan'a ve Çameli Kaymakamımız Sayın Semih Cembekli' ye saygı ve sevgilerimizi sunarız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.