Çamelili Seracılar Bilgilendirildi

YAŞAM 19.11.2016 - 07:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelili Seracılar Bilgilendirildi

denizli haber / denizli 20 haber / Çamelili Seracılar Bilgilendirildi

Denizli Çameli İlçesinde faaliyet gösteren örtü altı seracılığı ile uğraşan çiftçilere bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.   Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Gerçekleşen Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi Ziraat Teknikeri Nur Yıldırım ve Çameli Ziraat Bankası Müdürü Abdullah Baki ve Örtü altı seracılıgı yapan çiftciler katıldı.   Toplantıda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Örtü altı seracılığı yapan ve yeni yapmaya başlayan seracılara bilgilendirme toplantısı yaptı. Arslan Meyve Üreticiler Birliği adı adında birlik kurulma aşamasında olduğunu meyve ile ilgili yapılan çalışmalarda pazarlamasından satışına kadar çiftcilerimize destek olacağını bunun da birlik ve beraberlik içerisinde kazanılacağını, tüm seracılarımızı bir birlik adı altında toplayıp güçlü bir pazar oluşturalacağını dile getirdi. Arslan çiftcilere örnekler vererek diğer ilçelerdeki çiftcilerin tek başına hareket ettiklerini mağdur olduklarını aynı durumu Çameli'deki örtü altı seracılıkla uğraşan çiftcilerimizin yaşamaması gerektiğini söyledi.   Cuma Günleri Çameli Özel İdare İşhanında bulunan Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu her zaman çiftcilerimize bilgilendirmek ve hizmet için sizlerle Cumartesi ve pazar günü arazi çalışmalarında çiftcilerimizle bir arada olup danışmanlık hizmeti vermektedir, dedi. Daha sonra katılımcılardan gelen soruları cevaplayan Arslan Örtü Altında çalışan çiftcilere çalışmalarında başarılar dileyerek birlik ve beraberlik içinde olmayı hedeflediklerini dile getirdi. Çameli Ziraat Bankası Müdürü Abdullah Baki Toplantıya katılan seracılara Seracılık alanından en iyi krediyi veren bankanın Ziraat Bankası olduğunu belirterek Krediler hakkında bilgi verdi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Çamelili Seracılar Bilgilendirildi

Denizli Çameli İlçesinde faaliyet gösteren örtü altı seracılığı ile uğraşan çiftçilere bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

 

Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Gerçekleşen Toplantıya Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi Ziraat Teknikeri Nur Yıldırım ve Çameli Ziraat Bankası Müdürü Abdullah Baki ve Örtü altı seracılıgı yapan çiftciler katıldı.

 

Toplantıda Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Örtü altı seracılığı yapan ve yeni yapmaya başlayan seracılara bilgilendirme toplantısı yaptı. Arslan Meyve Üreticiler Birliği adı adında birlik kurulma aşamasında olduğunu meyve ile ilgili yapılan çalışmalarda pazarlamasından satışına kadar çiftcilerimize destek olacağını bunun da birlik ve beraberlik içerisinde kazanılacağını, tüm seracılarımızı bir birlik adı altında toplayıp güçlü bir pazar oluşturalacağını dile getirdi. Arslan çiftcilere örnekler vererek diğer ilçelerdeki çiftcilerin tek başına hareket ettiklerini mağdur olduklarını aynı durumu Çameli'deki örtü altı seracılıkla uğraşan çiftcilerimizin yaşamaması gerektiğini söyledi.

 

Cuma Günleri Çameli Özel İdare İşhanında bulunan Çameli Belediyesi Tarım Danışmanlık Bürosu her zaman çiftcilerimize bilgilendirmek ve hizmet için sizlerle Cumartesi ve pazar günü arazi çalışmalarında çiftcilerimizle bir arada olup danışmanlık hizmeti vermektedir, dedi. Daha sonra katılımcılardan gelen soruları cevaplayan Arslan Örtü Altında çalışan çiftcilere çalışmalarında başarılar dileyerek birlik ve beraberlik içinde olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Çameli Ziraat Bankası Müdürü Abdullah Baki Toplantıya katılan seracılara Seracılık alanından en iyi krediyi veren bankanın Ziraat Bankası olduğunu belirterek Krediler hakkında bilgi verdi.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.