Çamelispor'dan anlamlı destek

SPOR 02.05.2017 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelispor'dan anlamlı destek

Çamelispor’dan Tüm dünyaya örnek gösterilecek davranış!

Çamelispor’dan Tüm dünyaya örnek gösterilecek davranış!   Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından öksüz-yetim veya ailesi bir şekilde parçalanmış (anne ve babası ayrılmış) ailelerimizin başarılı öğrencileri için hazırlanan ve uygulamaya konulan "KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA MUTLU ODALAR" projesi ile pilot olarak ihtiyaç sahibi 3 ailemizin 5 öğrencisine çalışma odası oluşturulmuş ve bu proje ilçemiz hayırsever, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarından da büyük destek ve katkı görmüştür.     Bu kapsamda Çameli Spor Kulübü Yönetim Kurulumuz da ilçemiz Kalınkoz Mahallesinde ikamet eden ve yakalandığı amansız hastalık sonucunda babalarını kaybeden 3 evladımızı çalışma odasına kavuşturdu.   Çameli Kaymakamı Onur Özaydın katkılarından dolayı Çameli Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aksoy, As Başkan Halim Ayten ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Soysal, Adnen Gököz ve Mehmet Kürşat Sargın'a plaket verdi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Çamelispor’dan Tüm dünyaya örnek gösterilecek davranış!

Çamelispor’dan Tüm dünyaya örnek gösterilecek davranış!

 

Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından öksüz-yetim veya ailesi bir şekilde parçalanmış (anne ve babası ayrılmış) ailelerimizin başarılı öğrencileri için hazırlanan ve uygulamaya konulan "KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA MUTLU ODALAR" projesi ile pilot olarak ihtiyaç sahibi 3 ailemizin 5 öğrencisine çalışma odası oluşturulmuş ve bu proje ilçemiz hayırsever, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarından da büyük destek ve katkı görmüştür.

 

 

Bu kapsamda Çameli Spor Kulübü Yönetim Kurulumuz da ilçemiz Kalınkoz Mahallesinde ikamet eden ve yakalandığı amansız hastalık sonucunda babalarını kaybeden 3 evladımızı çalışma odasına kavuşturdu.

 

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın katkılarından dolayı Çameli Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aksoy, As Başkan Halim Ayten ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas Soysal, Adnen Gököz ve Mehmet Kürşat Sargın'a plaket verdi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.