Camiler Ramazan Öncesi Temizlendi

DENİZLİ 16.05.2018 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Camiler Ramazan Öncesi Temizlendi

Çameli Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik yaptı.   Yıl boyunca Çameli’nde bulunan ibadethanelerin temizliğini düzenli olarak yapan Çameli Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesinde özellikle büyük camilerde bayram temizliği yaparak bayrama hazır hale getiriyor.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İhtiyaca göre ıslak ve kuru temizliğin yapıldığı cami ve mescitlerde Elektrikli Süpürge Makinesi , özel olarak hazırlanmış deterjanlı suyla temizlik yapılıyor.Hijyenin ön planda tutulduğu temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. "Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun olarak yaşadığı Ramazan ayında camilerimizin pırıl pırıl olması için temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”     Camilerde yapılan temizlik çalışmalarını taktirle karşılayan vatandaşlar “ çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanına teşekkür ettiler.  

Çameli Belediyesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm camilerde temizlik yaptı.

 

Yıl boyunca Çameli’nde bulunan ibadethanelerin temizliğini düzenli olarak yapan Çameli Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesinde özellikle büyük camilerde bayram temizliği yaparak bayrama hazır hale getiriyor.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İhtiyaca göre ıslak ve kuru temizliğin yapıldığı cami ve mescitlerde Elektrikli Süpürge Makinesi , özel olarak hazırlanmış deterjanlı suyla temizlik yapılıyor.Hijyenin ön planda tutulduğu temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. "Vatandaşlarımızın manevi duygularını yoğun olarak yaşadığı Ramazan ayında camilerimizin pırıl pırıl olması için temizlik çalışmalarımıza hız verdik. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

 

Camilerde yapılan temizlik çalışmalarını taktirle karşılayan vatandaşlar “ çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.