Çamlık Bulvarı Sil Baştan Yenileniyor

DENİZLİ 17.11.2017 - 13:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamlık Bulvarı Sil Baştan Yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin en yoğun kullanılan bölgelerinden birisi olan Çamlık Bulvarı'nı alt ve üst yapısıyla sil baştan yeniliyor. Çamlık Bulvarı'nda başlanan alt yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgeye toplamda 5.450 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyeceklerini belirterek, Çamlık Bulvarı'nın da kentin vizyon caddelerinden birisi olacağını söyledi.     Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yapımını tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından başladığı üst yapı çalışmalarına hızla devam ederken, ihtiyaç olan bölgelerde de yeni projelere başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda günümüz ihtiyaçlarını karşılamayan Çamlık Bulvarı'nın alt ve üst yapısını baştan aşağı yenileme kararı aldı. Kısa süre önce başlayan çalışmalar ile bölgeye 750 metre içme suyu hattı ve 3.300 metre kanalizasyon hattı döşeyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, yağmur suyu hattı bulunmayan güzergaha 1400 metre de yağmur suyu hattı inşa edecek. Toplamda 5.450 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenecek Çamlık Bulvarı, sil baştan yenilenecek. Alt yapısı tamamen yenilendikten sonra yoluyla kaldırımıyla sıfırdan üst yapısı da yapılacak bulvar, kentin vizyon caddelerinden birisi olacak.   Denizli'nin en yoğun kullanılan bulvarı   Çamlık Bulvarı'nda başlanan alt yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çamlık Bulvarı'nın Denizli'nin en önemli ve en yoğun olarak kullanılan caddelerinden birisi olduğunu söyledi. Bulvarın özellikle alt yapısının günümüz ihtiyaçlarını karşılamadığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çamlık Bulvarımızı alt yapısıyla üst yapısıyla baştan aşağı yenileyeceğiz. İnşallah yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ben şimdiden vatandaşlarımızın güle güle kullanmalarını istiyorum" diye konuştu.        

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin en yoğun kullanılan bölgelerinden birisi olan Çamlık Bulvarı'nı alt ve üst yapısıyla sil baştan yeniliyor. Çamlık Bulvarı'nda başlanan alt yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgeye toplamda 5.450 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyeceklerini belirterek, Çamlık Bulvarı'nın da kentin vizyon caddelerinden birisi olacağını söyledi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yapımını tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından başladığı üst yapı çalışmalarına hızla devam ederken, ihtiyaç olan bölgelerde de yeni projelere başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda günümüz ihtiyaçlarını karşılamayan Çamlık Bulvarı'nın alt ve üst yapısını baştan aşağı yenileme kararı aldı. Kısa süre önce başlayan çalışmalar ile bölgeye 750 metre içme suyu hattı ve 3.300 metre kanalizasyon hattı döşeyecek Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, yağmur suyu hattı bulunmayan güzergaha 1400 metre de yağmur suyu hattı inşa edecek. Toplamda 5.450 metre içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenecek Çamlık Bulvarı, sil baştan yenilenecek. Alt yapısı tamamen yenilendikten sonra yoluyla kaldırımıyla sıfırdan üst yapısı da yapılacak bulvar, kentin vizyon caddelerinden birisi olacak.

 

Denizli'nin en yoğun kullanılan bulvarı

 

Çamlık Bulvarı'nda başlanan alt yapı çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çamlık Bulvarı'nın Denizli'nin en önemli ve en yoğun olarak kullanılan caddelerinden birisi olduğunu söyledi. Bulvarın özellikle alt yapısının günümüz ihtiyaçlarını karşılamadığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Çamlık Bulvarımızı alt yapısıyla üst yapısıyla baştan aşağı yenileyeceğiz. İnşallah yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ben şimdiden vatandaşlarımızın güle güle kullanmalarını istiyorum" diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.