ÇAMYEG YKS İçin toplandı

EKONOMİ 11.12.2019 - 16:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

ÇAMYEG YKS İçin toplandı

Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği (ÇAMYEG) Yönetim Kurulu toplantısı  ÇAMYEG Başkanı İbrahim Putgül Başkanlığında toplandı.   AB LEADER Projesi kapsamında devam eden Çameli Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) hazırlama çalışmaları Çameli Belediyesi Proje Ofisi ve ÇAMYEG tarafından 1 yıldan bu yana yoğun bir program dahilinde tamamlandı.     Belediye Proje Koordinatörü Gözde Ünsalan ve İbrahim Putgül Yönetim Kuruluna YKS projesini anlattı. Bu Kapsamda ilçede 2018 ve 2019 yılları arasında Çamyeg Tarafından odak grup toplantıları gerçekleştirildiğini, Bu toplantılarda mahalle ve mezralarımızda yaşayan üreticilerimiz, vatandaşlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, özel işletmeler, Kamu ve Stk’lar ile yapılan istişareler ve anketler çerçevesinde bölgenin fizibilite çalışmalarını ve Yks projesinin tamamlandığını anlattı.   Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen TKDK tarafından desteklenen projenin teslim etme sürecinin sonuna gelindi. Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) son hali TKDK ‘ya teslim edilmeden önce Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği (ÇAMYEG) Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Amaçlarının bölge turizmi ve yerel halkın da hızlı çözümler üretmek, projeler geliştirmek potansiyellerinin açığa çıkarılması üretimin attırılması ve pazarlama gibi bir çok konularda öneminin altını çizerek Çameli Yerel eylem Grubu derneğine desteklerinin devam edeceğini ve tüm halkımızla birlikte ilçemizin gelişmesi için ortak çalışmalarımız devam edecektir. Toplantımız hayırlı olsun dedi

Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği (ÇAMYEG) Yönetim Kurulu toplantısı  ÇAMYEG Başkanı İbrahim Putgül Başkanlığında toplandı.

 

AB LEADER Projesi kapsamında devam eden Çameli Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) hazırlama çalışmaları Çameli Belediyesi Proje Ofisi ve ÇAMYEG tarafından 1 yıldan bu yana yoğun bir program dahilinde tamamlandı.

 

 

Belediye Proje Koordinatörü Gözde Ünsalan ve İbrahim Putgül Yönetim Kuruluna YKS projesini anlattı. Bu Kapsamda ilçede 2018 ve 2019 yılları arasında Çamyeg Tarafından odak grup toplantıları gerçekleştirildiğini, Bu toplantılarda mahalle ve mezralarımızda yaşayan üreticilerimiz, vatandaşlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, özel işletmeler, Kamu ve Stk’lar ile yapılan istişareler ve anketler çerçevesinde bölgenin fizibilite çalışmalarını ve Yks projesinin tamamlandığını anlattı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen TKDK tarafından desteklenen projenin teslim etme sürecinin sonuna gelindi. Yerel Kalkınma Stratejisi (YKS) son hali TKDK ‘ya teslim edilmeden önce Çameli Yerel Eylem Grubu Derneği (ÇAMYEG) Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; Amaçlarının bölge turizmi ve yerel halkın da hızlı çözümler üretmek, projeler geliştirmek potansiyellerinin açığa çıkarılması üretimin attırılması ve pazarlama gibi bir çok konularda öneminin altını çizerek Çameli Yerel eylem Grubu derneğine desteklerinin devam edeceğini ve tüm halkımızla birlikte ilçemizin gelişmesi için ortak çalışmalarımız devam edecektir. Toplantımız hayırlı olsun dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.