Çanakkale'den Afrine Şehitler Gecesi

DENİZLİ 16.03.2018 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çanakkale'den Afrine Şehitler Gecesi

Denizli Hilal Camii Derneği’nin İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Mehmetçiğe bir mektup yaz” ödüllü yarışma sonuçlandı.2300 öğrencinin katıldığı yarışmaya birbirinden güzel mektuplar gönderildi.   Hilal Camii İmam Hatibi Muhammed Oğuzalp “Öğrencilerimiz inanılmaz ilgi ve alaka gösterdiler. Muhteşem bir o kadarda duygu dolu mektuplar yazdılar. Çanakkale ruhunun Zeytindalı Operasyonu ile tekrar şaha kalktığını gördük. Vatan, millet, ezan, bayrak ve namus aşkı Mehmetçiğin şahsında dalga dalga tüm yürekleri sardı. Ödüllü mektup yarışmasında, jüride bulunan hocalarımız çok duygusal anlar yaşadılar” dedi.   45 İlkokul 50 ortaokulun katıldığı yarışmanın ödül töreni “ÇANAKKALEDEN AFRİNE ŞEHİTLER GECESİ” programıyla 17 Mart 2018 cumartesi gecesi Bereketli Sergi ve Toplantı salonunda saat 20.30’da yapılacak. Yoğun katılımın beklendiği gecede dereceye giren öğrenciler mektuplarını okuyacaklar. Kur’an ziyafeti, kahramanlık türküleri, resim sergisi ve dua ile gece son bulacak.  

Denizli Hilal Camii Derneği’nin İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Mehmetçiğe bir mektup yaz” ödüllü yarışma sonuçlandı.2300 öğrencinin katıldığı yarışmaya birbirinden güzel mektuplar gönderildi.

 

Hilal Camii İmam Hatibi Muhammed Oğuzalp “Öğrencilerimiz inanılmaz ilgi ve alaka gösterdiler. Muhteşem bir o kadarda duygu dolu mektuplar yazdılar. Çanakkale ruhunun Zeytindalı Operasyonu ile tekrar şaha kalktığını gördük. Vatan, millet, ezan, bayrak ve namus aşkı Mehmetçiğin şahsında dalga dalga tüm yürekleri sardı. Ödüllü mektup yarışmasında, jüride bulunan hocalarımız çok duygusal anlar yaşadılar” dedi.

 

45 İlkokul 50 ortaokulun katıldığı yarışmanın ödül töreni “ÇANAKKALEDEN AFRİNE ŞEHİTLER GECESİ” programıyla 17 Mart 2018 cumartesi gecesi Bereketli Sergi ve Toplantı salonunda saat 20.30’da yapılacak. Yoğun katılımın beklendiği gecede dereceye giren öğrenciler mektuplarını okuyacaklar. Kur’an ziyafeti, kahramanlık türküleri, resim sergisi ve dua ile gece son bulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.