Çanakkale Zaferi 103.yılında!

DENİZLİ 11.03.2018 - 13:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çanakkale Zaferi 103.yılında!

İlim Yayma Cemiyeti ve Pamukkale Belediyesi sponsorluğunda Pamukkale Üniversitesi İnsani Düşünce Topluluğu öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek olan ‘’Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi’’ sergisi 15-16 Mart 2018 tarihinde Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.   İnsani Düşünce Topluluğu adına konuşan, topluluk başkanı, Mustafa Sevinçhan; ‘’Çanakkale zaferi Mehmet Akif’in de dediği gibi ‘Düşer mi tek taşı sandın Harim-i Namusun Meğer ki harbe giden son nefer şehit olsun’ ifadesi ile son neferine kadar şehit olan 57.Alay’ı ve aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak ve anlamak için 15 Mart 2018 saat 11.30’da başlayacak ve 2 gün sürecek olan sergide Çanakkale Harbi ve dönemin sosyolojik boyutunu özel fotoğraflarla inceleme fırsatı bulunabilecektir. Türk-İslam coğrafyası açısından da kilit bir öneme sahip olan Çanakkale Zaferi bu tarz programlarla gelecek kuşaklara aktarılmalıdır. Osmanlı’nın ardılı olan Büyük Türkiye’nin her bir neferi bunun bilincinde olmalıdır. Gençler olarak bununla ilgili her türlü çalışmayı devam ettireceğiz. Orta Asya’dan Anadolu’ya bir kısrak başı gibi uzanan coğrafyada kazanılan bu önemli zaferi gelin hep birlikte idrak edelim.   Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi Çanakkale Zaferinin 103.yıldönümünde anacağımız program Pamukkale Üniversitesi Merkez Yemekhanesi önünde başlayacak olup aziz askerlerimizin akşam yemeği olan şekersiz üzüm hoşafı ikram edilecektir. Sergimize tüm Denizli halkı davetlidir.

İlim Yayma Cemiyeti ve Pamukkale Belediyesi sponsorluğunda Pamukkale Üniversitesi İnsani Düşünce Topluluğu öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek olan ‘’Fotoğraflarla Çanakkale Zaferi’’ sergisi 15-16 Mart 2018 tarihinde Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

 

İnsani Düşünce Topluluğu adına konuşan, topluluk başkanı, Mustafa Sevinçhan; ‘’Çanakkale zaferi Mehmet Akif’in de dediği gibi ‘Düşer mi tek taşı sandın Harim-i Namusun Meğer ki harbe giden son nefer şehit olsun’ ifadesi ile son neferine kadar şehit olan 57.Alay’ı ve aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anmak ve anlamak için 15 Mart 2018 saat 11.30’da başlayacak ve 2 gün sürecek olan sergide Çanakkale Harbi ve dönemin sosyolojik boyutunu özel fotoğraflarla inceleme fırsatı bulunabilecektir. Türk-İslam coğrafyası açısından da kilit bir öneme sahip olan Çanakkale Zaferi bu tarz programlarla gelecek kuşaklara aktarılmalıdır. Osmanlı’nın ardılı olan Büyük Türkiye’nin her bir neferi bunun bilincinde olmalıdır. Gençler olarak bununla ilgili her türlü çalışmayı devam ettireceğiz. Orta Asya’dan Anadolu’ya bir kısrak başı gibi uzanan coğrafyada kazanılan bu önemli zaferi gelin hep birlikte idrak edelim.

 

Aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi Çanakkale Zaferinin 103.yıldönümünde anacağımız program Pamukkale Üniversitesi Merkez Yemekhanesi önünde başlayacak olup aziz askerlerimizin akşam yemeği olan şekersiz üzüm hoşafı ikram edilecektir. Sergimize tüm Denizli halkı davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.