Cankurtaran'da buzlanma nedeniyle araçlar yolda kaldı

DENİZLİ 09.01.2020 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cankurtaran'da buzlanma nedeniyle araçlar yolda kaldı

Denizli kent merkezi’nde sabah saatlerinde karla karışık yağmur yağarken bazı ilçe ve yüksek kesimlerde kar yağışı ve buzlanma etkili oldu. Bu nedenle Denizli- Antalya yolu üzeri Cankurtaran Mevkki’nde buzlanma nedeniyle bir çok araç yolda kaldı. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmedi.   Cankurtaran Mevkii’nde buzlanma nedeniyle yolda kalan ve ekiplerin zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişlerine izin verilmezken yolda araç kuyruğu meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan buzlanma nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Havanın ısınması ve ekiplerin  çalışmaları sonucu yol açıldı.   Denizli Serinhisar arasındaki yolun açık olduğu bildirildi.    

Denizli kent merkezi’nde sabah saatlerinde karla karışık yağmur yağarken bazı ilçe ve yüksek kesimlerde kar yağışı ve buzlanma etkili oldu. Bu nedenle Denizli- Antalya yolu üzeri Cankurtaran Mevkki’nde buzlanma nedeniyle bir çok araç yolda kaldı. Zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişine izin verilmedi.

 

Cankurtaran Mevkii’nde buzlanma nedeniyle yolda kalan ve ekiplerin zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların geçişlerine izin verilmezken yolda araç kuyruğu meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan buzlanma nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Havanın ısınması ve ekiplerin  çalışmaları sonucu yol açıldı.

 

Denizli Serinhisar arasındaki yolun açık olduğu bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.