Cankurtaran'da can pazarı: 2 ölü 3 yaralı

ASAYİŞ 26.08.2020 - 21:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cankurtaran'da can pazarı: 2 ölü 3 yaralı

Denizli-Antalya yolu üzeri Cankurtaran Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre; Cankurtan mevkisinde, sağanak yağışın ardından zincirleme trafik kazası meydana geldi. Denizli-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kamyonet ve bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişilik aile yaralandı.   Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, 112 Acil Servis ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazadan dolayı kara yolunda trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Denizli-Antalya yolu üzeri Cankurtaran Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre; Cankurtan mevkisinde, sağanak yağışın ardından zincirleme trafik kazası meydana geldi. Denizli-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki kamyonet ve bir otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişilik aile yaralandı.

 

Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak, 112 Acil Servis ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazadan dolayı kara yolunda trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.