Cankurtaran yoğun sis etkisi altında!

DENİZLİ 30.11.2018 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Cankurtaran yoğun sis etkisi altında!

Denizli’de bu hafta yaşanan yağışlar nedeniyle yolların kaygan olmasının yanında bazı bölgelerde özellikle Cankurtaran'da sis görüş mesafesini engelliyor.   Denizli-Antalya yolu üzerinde meydana gelen sis özellikle Cankurtaran  bölgesinde etkili oluyor. Bu akşam üzeri meydana gelen sis nedeniyle görüş mesafesi 5 ila 10 metre arasında olduğu belirtildi. Hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düştüğü bölgede yoğun sis yüzünden meydana gelebilecek olası kazalara karşı yetkililer uyarıda bulundu.   Cankurtaran bölgesinde sık sık yaşanan kazalar nedeniyle ölümlü ve yaralanmalı üzücü olayların yaşanmamsı için sisli havada sürücülerin dikkatli olması ve oluşacak olumsuz durumlara karşı sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarı yapıldı.  

Denizli’de bu hafta yaşanan yağışlar nedeniyle yolların kaygan olmasının yanında bazı bölgelerde özellikle Cankurtaran'da sis görüş mesafesini engelliyor.

 

Denizli-Antalya yolu üzerinde meydana gelen sis özellikle Cankurtaran  bölgesinde etkili oluyor. Bu akşam üzeri meydana gelen sis nedeniyle görüş mesafesi 5 ila 10 metre arasında olduğu belirtildi. Hava sıcaklığının 0 dereceye kadar düştüğü bölgede yoğun sis yüzünden meydana gelebilecek olası kazalara karşı yetkililer uyarıda bulundu.

 

Cankurtaran bölgesinde sık sık yaşanan kazalar nedeniyle ölümlü ve yaralanmalı üzücü olayların yaşanmamsı için sisli havada sürücülerin dikkatli olması ve oluşacak olumsuz durumlara karşı sürücülerin dikkatli olması konusunda uyarı yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.