Çardak festivale hazırlanıyor

KÜLTÜR 24.09.2018 - 18:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çardak festivale hazırlanıyor

Denizli Çardak Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan ‘Çardak Hambat Türkmen-Yörük-Kafkas Kültürleri Festivali’ 28-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak.    Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, tüm yöre halkını festivalde buluşmaya davet etti. Başkan Öztürk festival ile ilgili yaptığı açıklamada “Bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Son üç yıldır ülkemizde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler olacak” dedi.     Festival 28 Eylül Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Ardından Aydanur Demir  ve Hakan Eyiden’in halk konserleriyle devam edecek. 2. gün ise  Doğukan Alsoy Özel Show, Kafkas Gösterleri  ve Belgin Gölcük sahne alacak. Festivalin sonun gününde ise  Hüseyin Kağıt halk konseri verecek.

Denizli Çardak Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan ‘Çardak Hambat Türkmen-Yörük-Kafkas Kültürleri Festivali’ 28-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 

 

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, tüm yöre halkını festivalde buluşmaya davet etti. Başkan Öztürk festival ile ilgili yaptığı açıklamada “Bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Son üç yıldır ülkemizde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler olacak” dedi.

 

 

Festival 28 Eylül Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Ardından Aydanur Demir  ve Hakan Eyiden’in halk konserleriyle devam edecek. 2. gün ise  Doğukan Alsoy Özel Show, Kafkas Gösterleri  ve Belgin Gölcük sahne alacak. Festivalin sonun gününde ise  Hüseyin Kağıt halk konseri verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.