Çardak Havalimanı’na yolcu taşımacılığı Büyükşehir’e emanet

BÜYÜKŞEHİR 04.06.2020 - 14:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çardak Havalimanı’na yolcu taşımacılığı Büyükşehir’e emanet

Uçak seferlerinin başlayacağı 5 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren Denizli şehir merkezi ile Çardak Havalimanı arasındaki yolcu taşımacılığını Denizli Büyükşehir Belediyesi yapacak.    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilimizin dışa açılan kapısı olan Çardak Havalimanı ile şehir merkezi arasında da yolcu taşımacılığına başlıyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)  salgını nedeniyle Denizli Çardak Havalimanı’nda 28 Mart 2020’de durdurulan uçak seferleri 5 Haziran 2020 Cuma günü başlayacak. Bu tarihten itibaren kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasında yolcu taşımacılığını Denizli Büyükşehir Belediyesi yapacak. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine söz konusu güzergahta yolcu taşımacılığına başlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması, yolcu taşıma kapasitesinin etkin şekilde kullanımı ve vatandaş memnuniyetinin artırılmasını hedefliyor.    Servisler 2 farklı noktadan hareket edecek    Vatandaşların Çardak Havalimanı’na güvenli, konforlu ve hijyenik araçlarla Denizli Büyükşehir Belediyesi kalitesiyle taşıma yapılacağı belirtilirken, yeni uçuş saatlerine göre yapılacak seferler hakkında bilgi almak ve rezervasyon için 0258 244 00 44 ve 0258 371 31 70 numaralı telefon hatlarından bilgi alınabileceği belirtildi. Farklı araç tipleriyle yolcu taşımacılığına başlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, servislerin daha önce alışıldığı şekliyle İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden hareket edeceğini bildirdi.

Uçak seferlerinin başlayacağı 5 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren Denizli şehir merkezi ile Çardak Havalimanı arasındaki yolcu taşımacılığını Denizli Büyükşehir Belediyesi yapacak. 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilimizin dışa açılan kapısı olan Çardak Havalimanı ile şehir merkezi arasında da yolcu taşımacılığına başlıyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19)  salgını nedeniyle Denizli Çardak Havalimanı’nda 28 Mart 2020’de durdurulan uçak seferleri 5 Haziran 2020 Cuma günü başlayacak. Bu tarihten itibaren kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasında yolcu taşımacılığını Denizli Büyükşehir Belediyesi yapacak. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine söz konusu güzergahta yolcu taşımacılığına başlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, havalimanına ulaşımın kolaylaştırılması, yolcu taşıma kapasitesinin etkin şekilde kullanımı ve vatandaş memnuniyetinin artırılmasını hedefliyor. 

 

Servisler 2 farklı noktadan hareket edecek 

 

Vatandaşların Çardak Havalimanı’na güvenli, konforlu ve hijyenik araçlarla Denizli Büyükşehir Belediyesi kalitesiyle taşıma yapılacağı belirtilirken, yeni uçuş saatlerine göre yapılacak seferler hakkında bilgi almak ve rezervasyon için 0258 244 00 44 ve 0258 371 31 70 numaralı telefon hatlarından bilgi alınabileceği belirtildi. Farklı araç tipleriyle yolcu taşımacılığına başlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, servislerin daha önce alışıldığı şekliyle İstiklal Caddesi’ndeki eski kütüphane önünden ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden hareket edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.