Çardak'ta Mehmetçiğe Dua Gecesi!

DENİZLİ 12.02.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çardak'ta Mehmetçiğe Dua Gecesi!

Türkiye'de vatandaşlar ve birçok kuruluş 'Zeytin Dalı' operasyonuna destek vermiş, maddi ve manevi destek vermek için ellerinden geleni yapmanın gayreti içerisindeler. Okunan Kur'an- Kerim ve dualarla ordumuzun bu savaştan muzaffer olarak  çıkması için manevi desteklere devam ediyor.   Suriye’de TSK’nın ve ÖSO’nun ortak düzenlediği Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Mehmetçikler için, Çardak Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerim ve Mehmetçiğe Dua Gecesi” bugün Çardak Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.   Programda dünya dereceleri almış hafızların Kur’an-ı Kerim ziyafetinde, Ankara Melike Hatun Cami İmam Hatibi Ahmet Demir, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Mansur Sağır, Kuran-ı Kerim Okuma Türkiye birincisi Hafız Enes Demirbaş ve Baki Koç önderliğinde Grup Diriliş ekibi yer alacak.   Çardak Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek program akşam saat 20.00’de başlayacak. Programda okunacak Kur’an-ı Kerim’ler, Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunda görev alan Mehmetçiğe bağışlanacak ve Mehmetçik ve ordumuzun bu operasyonda muzaffer olmaları için dualar edilecek.   Çardak Belediye Başkanı Mahmut  Öztürk, "bu manevi ortamda Mehmetçiğe destek vermek isteyen ve dualara amin demek isteyen tüm Denizli halkı  programamıza davetlidir" dedi.  

Türkiye'de vatandaşlar ve birçok kuruluş 'Zeytin Dalı' operasyonuna destek vermiş, maddi ve manevi destek vermek için ellerinden geleni yapmanın gayreti içerisindeler. Okunan Kur'an- Kerim ve dualarla ordumuzun bu savaştan muzaffer olarak  çıkması için manevi desteklere devam ediyor.

 

Suriye’de TSK’nın ve ÖSO’nun ortak düzenlediği Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Mehmetçikler için, Çardak Belediyesi tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerim ve Mehmetçiğe Dua Gecesi” bugün Çardak Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

 

Programda dünya dereceleri almış hafızların Kur’an-ı Kerim ziyafetinde, Ankara Melike Hatun Cami İmam Hatibi Ahmet Demir, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Cami İmam Hatibi Mansur Sağır, Kuran-ı Kerim Okuma Türkiye birincisi Hafız Enes Demirbaş ve Baki Koç önderliğinde Grup Diriliş ekibi yer alacak.

 

Çardak Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek program akşam saat 20.00’de başlayacak. Programda okunacak Kur’an-ı Kerim’ler, Afrin’de Zeytin Dalı operasyonunda görev alan Mehmetçiğe bağışlanacak ve Mehmetçik ve ordumuzun bu operasyonda muzaffer olmaları için dualar edilecek.

 

Çardak Belediye Başkanı Mahmut  Öztürk, "bu manevi ortamda Mehmetçiğe destek vermek isteyen ve dualara amin demek isteyen tüm Denizli halkı  programamıza davetlidir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.