Casa Bianca’aya Guestloveus ödülü!

DİĞER 16.01.2018 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Casa Bianca’aya Guestloveus ödülü!

Denizli’nin otel, bar ve restoranı bir arada barından gözde konsepti Casa Bianca’ya dünyaca ünlü turizm sitesi Bookikng.com’dan ödül geldi. Müşterilerinin 10 üzerinden 9,3 puan verdiği otel bu nedenle Guestloveus ödülünü almaya hak kazındı. Guestloveus, Türkçe’de “Misafirler bizi seviyor” anlamına geliyor.   Denizli o mekanı daha çok restoran ve barıyla tanınıyor. Ancak mekan aslında bir oteli de bünyesinde barındırıyor. Hizmete açıldığı günden bu yana iş dünyasının şehir dışından gelen konuklarını ağırlamak için tercih ettiği Casa Bianca Otel, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin karşılığını aldı.   Köz Restoran ile kentin önemli simalarının ve Bianca Bar ile gençlerin yeni gözdeleri arasına giren Casa Bianca, oteline verilen müşteri notları nedeniyle önemli bir ödül aldı.     Dünyanın en büyük turizm sitelerinden biri olan Booking.com’da, müşterileri tarafından 10 üzerinden 9.3 puanla değerlendirilen Casa Bianca Otel, Guestloveus ödülünün sahibi oldu.  Guestloveus Türkçe’de “Misafirler bizi seviyor” anlamına geliyor.   Otel konuklarının temizlik, rahatlık, konum, olanaklar, çalışanlar ve fayda-fiyat dengesi üzerinden yaptıkları değerlendirme takdirlik bir not alan otel, özellikle 3 farklı konsepti bir arada sunma özelliğiyle puanları toplamayı başardı.   “Turizm Dünyasında Denizlimizi 9,3 yüksek puanı ile  #Guestloveus Fevkalade ödülü ile temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Casa Bianca Ailesi personelleri ile gurur duyuyorum, hepsine sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuşan Genel Müdür Berk Bakır, “Aynı zamanda Denizli Halkının bize göstermiş olduğun ilgi ve alaka olumlu, olumsuz eleştiriler sayesinde 1,5 senede kendimizi hep değerlendirdik ve daha iyi hizmet sunmak için yenilikler yaptık. Bu bağlamda da Tüm Denizli halkına Casa Bianca Ailesi adına teşekkür ederim” dedi.  

Denizli’nin otel, bar ve restoranı bir arada barından gözde konsepti Casa Bianca’ya dünyaca ünlü turizm sitesi Bookikng.com’dan ödül geldi. Müşterilerinin 10 üzerinden 9,3 puan verdiği otel bu nedenle Guestloveus ödülünü almaya hak kazındı. Guestloveus, Türkçe’de “Misafirler bizi seviyor” anlamına geliyor.

 

Denizli o mekanı daha çok restoran ve barıyla tanınıyor. Ancak mekan aslında bir oteli de bünyesinde barındırıyor. Hizmete açıldığı günden bu yana iş dünyasının şehir dışından gelen konuklarını ağırlamak için tercih ettiği Casa Bianca Otel, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerin karşılığını aldı.

 

Köz Restoran ile kentin önemli simalarının ve Bianca Bar ile gençlerin yeni gözdeleri arasına giren Casa Bianca, oteline verilen müşteri notları nedeniyle önemli bir ödül aldı.

 

 

Dünyanın en büyük turizm sitelerinden biri olan Booking.com’da, müşterileri tarafından 10 üzerinden 9.3 puanla değerlendirilen Casa Bianca Otel, Guestloveus ödülünün sahibi oldu.  Guestloveus Türkçe’de “Misafirler bizi seviyor” anlamına geliyor.

 

Otel konuklarının temizlik, rahatlık, konum, olanaklar, çalışanlar ve fayda-fiyat dengesi üzerinden yaptıkları değerlendirme takdirlik bir not alan otel, özellikle 3 farklı konsepti bir arada sunma özelliğiyle puanları toplamayı başardı.

 

“Turizm Dünyasında Denizlimizi 9,3 yüksek puanı ile  #Guestloveus Fevkalade ödülü ile temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Casa Bianca Ailesi personelleri ile gurur duyuyorum, hepsine sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuşan Genel Müdür Berk Bakır, “Aynı zamanda Denizli Halkının bize göstermiş olduğun ilgi ve alaka olumlu, olumsuz eleştiriler sayesinde 1,5 senede kendimizi hep değerlendirdik ve daha iyi hizmet sunmak için yenilikler yaptık. Bu bağlamda da Tüm Denizli halkına Casa Bianca Ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.