Çaykur Rizespor Denizlispor karşı karşıya gelecek

SPOR 02.12.2017 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çaykur Rizespor Denizlispor karşı karşıya gelecek

TFF 1. Ligi’nin 14. Haftasında Denizlispor bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karıya gelecek. Çaykur Rizespor - Denizlispor bugün 13.00’da Çaykur Didi Stad’ında oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek.   Geçen hafta sahasında Balıkesirspor Baltok’a 2-0 yenilerek düşme hattından kurtulamayan Denizlispor, Rize'den avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Lige fırtına gibi giren ancak ardından düşüşe geçen Çaykur Rizespor'un ise zirve takibini sürdürmek için mutlaka galip gelmesi lazım.    Denizlispor’da Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt ve Çaykur Rizespor’dan Recep Niyaz, Marwane Saadane ve Braian Samudio cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.   Ligin 14. Haftasında Çaykur Rizespor 22 puanla 4. Sırada yer alırken, Denizlispor 11 puanlar 16. Sırada yer alıyor.   Teknik direktör Reha Erginer, Rizespor sınavını telafi maçı olarak gördüklerini belirterek, "Rizespor üst sıralara oynuyor. Ancak biz de karakterimizi sahaya yansıtıp, 3 puanı alacak güçteyiz. Rakip takıma kazanma isteğimizi yansıtmalıyız" diye konuştu. Balıkesirspor Baltok maçından gereken dersleri çıkardıklarını anlatan Erginer, "Göreve geldiğim günden bu yana takımımız iyiye gidiyor. Koşuyor ve mücadele ediyoruz. Fiziksel olarak da kötü değiliz, 13’üncü haftanın en fazla topa sahip olan ekibi durumuna geldik. Ancak üçüncü bölgede üretkenliğimiz zayıf. Skor üretemezsek hep sıkıntı yaşarız. Umuyorum bu sorunları Rize’de aşacağız" dedi.

TFF 1. Ligi’nin 14. Haftasında Denizlispor bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karıya gelecek. Çaykur Rizespor - Denizlispor bugün 13.00’da Çaykur Didi Stad’ında oynanacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek.

 

Geçen hafta sahasında Balıkesirspor Baltok’a 2-0 yenilerek düşme hattından kurtulamayan Denizlispor, Rize'den avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Lige fırtına gibi giren ancak ardından düşüşe geçen Çaykur Rizespor'un ise zirve takibini sürdürmek için mutlaka galip gelmesi lazım. 

 

Denizlispor’da Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt ve Çaykur Rizespor’dan Recep Niyaz, Marwane Saadane ve Braian Samudio cezaları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

Ligin 14. Haftasında Çaykur Rizespor 22 puanla 4. Sırada yer alırken, Denizlispor 11 puanlar 16. Sırada yer alıyor.

 

Teknik direktör Reha Erginer, Rizespor sınavını telafi maçı olarak gördüklerini belirterek, "Rizespor üst sıralara oynuyor. Ancak biz de karakterimizi sahaya yansıtıp, 3 puanı alacak güçteyiz. Rakip takıma kazanma isteğimizi yansıtmalıyız" diye konuştu.

Balıkesirspor Baltok maçından gereken dersleri çıkardıklarını anlatan Erginer, "Göreve geldiğim günden bu yana takımımız iyiye gidiyor. Koşuyor ve mücadele ediyoruz. Fiziksel olarak da kötü değiliz, 13’üncü haftanın en fazla topa sahip olan ekibi durumuna geldik. Ancak üçüncü bölgede üretkenliğimiz zayıf. Skor üretemezsek hep sıkıntı yaşarız. Umuyorum bu sorunları Rize’de aşacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.