Cedide Abalıoğlu bugün toprağa verilecek

YAŞAM 02.10.2019 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cedide Abalıoğlu bugün toprağa verilecek

Denizli’nin önde gelen ailelerinden ve iş dünyasının öncülerinden olan Abalıoğlu Şirketler Grubu kurucularından Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu bugün toprağa verilecek.   Hayatını dün kaybeden 77 yaşındaki Cedide Abalıoğlu’nun ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Abalıoğlu Şirketler Grubu’nun kurucularından olan ve 6 ay önce hayatını kaybeden Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu’nun cenaze merasimi belli oldu.   Cedide Abalıoğlu, Çarşamba (bugün) günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami’de düzenlenecek cenaze merasimi sonrası kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta bulunan aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Denizli’nin önde gelen ailelerinden ve iş dünyasının öncülerinden olan Abalıoğlu Şirketler Grubu kurucularından Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu bugün toprağa verilecek.

 

Hayatını dün kaybeden 77 yaşındaki Cedide Abalıoğlu’nun ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Abalıoğlu Şirketler Grubu’nun kurucularından olan ve 6 ay önce hayatını kaybeden Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu’nun cenaze merasimi belli oldu.

 

Cedide Abalıoğlu, Çarşamba (bugün) günü Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami’de düzenlenecek cenaze merasimi sonrası kılınacak öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta bulunan aile mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.