Cedide Abalıoğlu Hayatını Kaybetti

DENİZLİ 01.10.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Cedide Abalıoğlu Hayatını Kaybetti

Denizli’nin önde gelen ailelerinden ve iş dünyasının öncülerinden olan Abalıoğlu ailesinin acı günü, 6 ay önce hayatını kaybeden Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu hayatını kaybetti.   Denizli’ ve Türkiye’de bir çok sektörde hizmet veren Abalıoğlu ailesi, Denizli’de hayırseverliği ile ön plana çıkıyor. Eğitime verdikleri desteklerle adından söz ettiren aile, hayatını kaybeden Cedide Abalıoğlu’nun ismi verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaşayacak.   Eğitime önemli katkıları olan Abalıoğlu ailesinden, Cedide Abalıoğlu’nun vefatı üzerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başsağlığı mesajı yayınlandı.   Yayınlanan başsağlığı mesajından, “Eğitim camiası olarak Denizli’nin “Eğitimin Hamisi” ve “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” sahibi hayırsever işadamı merhum Orhan Abalıoğlu’nun değerli eşleri Cedide Abalıoğlu’yu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.   Merhume Cedide Abalıoğlu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.   Abalıoğlu Ailesinin Denizli eğitimine kazandırdığı kurumlar; - Merkezefendi Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu - Pamukkale Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Merkezefendi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi - Merkezefendi Necla - Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Merkezefendi Pınar-Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi - Merkezefendi Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi - Merkezefendi Oya – Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Denizli’nin önde gelen ailelerinden ve iş dünyasının öncülerinden olan Abalıoğlu ailesinin acı günü, 6 ay önce hayatını kaybeden Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu hayatını kaybetti.

 

Denizli’ ve Türkiye’de bir çok sektörde hizmet veren Abalıoğlu ailesi, Denizli’de hayırseverliği ile ön plana çıkıyor. Eğitime verdikleri desteklerle adından söz ettiren aile, hayatını kaybeden Cedide Abalıoğlu’nun ismi verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaşayacak.

 

Eğitime önemli katkıları olan Abalıoğlu ailesinden, Cedide Abalıoğlu’nun vefatı üzerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başsağlığı mesajı yayınlandı.

 

Yayınlanan başsağlığı mesajından, “Eğitim camiası olarak Denizli’nin “Eğitimin Hamisi” ve “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” sahibi hayırsever işadamı merhum Orhan Abalıoğlu’nun değerli eşleri Cedide Abalıoğlu’yu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

 

Merhume Cedide Abalıoğlu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

 

Abalıoğlu Ailesinin Denizli eğitimine kazandırdığı kurumlar;


- Merkezefendi Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu
- Pamukkale Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
- Merkezefendi Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi
- Merkezefendi Necla - Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
- Merkezefendi Pınar-Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi
- Merkezefendi Filiz Abalıoğlu Anadolu Lisesi
- Merkezefendi Oya – Ender Abalıoğlu Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.