Çelik kasa hırsızları yakalandı

ASAYİŞ 17.01.2017 - 07:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çelik kasa hırsızları yakalandı

Denizli'de gündüz girdikleri evden içinde para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para dolu  kasayı çalan hırsızlara yönelik operasyonda 5 şüpheli şahıs gözaltına alınırken şüphelilerden 3'ü tutuklandı.   Denizli'de 06 Ocak 2017 tarihinde evde kimsenin olmadığı zamanda gündüz vakti meydana gelen hırsızlık olayında evde bulunan çelik kasa içerisinden, 30.000 Dolar, 90.000 TL para, 29 adet bilezik, 3 adet set takımı, 100 adet çeyrek altın, 2 adet beşibirlik, 9 adet hediyelik bilezik, toplamda 400.000 TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalındı. Ev sahiplerinin durumu fark etmesi üzerine hırsızlık olayı polise bildirildi. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerinin özel çalışmaları neticesinde 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden aramalar sonucu elde edilen 1 adet 7.65 çapında tabanca ve bu tabancaya ait mermiler, bir miktar uyuşturucu madde ve paralar ele geçirildi.   Şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.3 şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.                                                        
Denizli'de gündüz girdikleri evden içinde para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan hırsızlar yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para dolu  kasayı çalan hırsızlara yönelik operasyonda 5 şüpheli şahıs gözaltına alınırken şüphelilerden 3'ü tutuklandı.

 

Denizli'de 06 Ocak 2017 tarihinde evde kimsenin olmadığı zamanda gündüz vakti meydana gelen hırsızlık olayında evde bulunan çelik kasa içerisinden, 30.000 Dolar, 90.000 TL para, 29 adet bilezik, 3 adet set takımı, 100 adet çeyrek altın, 2 adet beşibirlik, 9 adet hediyelik bilezik, toplamda 400.000 TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalındı. Ev sahiplerinin durumu fark etmesi üzerine hırsızlık olayı polise bildirildi. Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekiplerinin özel çalışmaları neticesinde 5 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden aramalar sonucu elde edilen 1 adet 7.65 çapında tabanca ve bu tabancaya ait mermiler, bir miktar uyuşturucu madde ve paralar ele geçirildi.

 

Şüpheli şahıslar adli mercilere sevk edildi.3 şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

 

                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.