Cengiz Arslan'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

DENİZLİ 10.01.2018 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cengiz Arslan'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.   Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel unsurlarından biri olan basınımız, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmezdir. Basın çalışanları ilkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli görevler üstlenmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman faydalı bir araç olmaktadır. Toplumların gelişiminde, basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır.   “Basın, yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır. Basın mensubu olmak, sorumluluk isteyen bir iştir. Fedâkarlık ister. Basın mensubu kamu görevi yapar. Her gün onların yaptıkları haberlerle bazen hüzünlenmekte, bazen neşelenmekteyiz. Bir dakikada izlediğimiz, bir solukta okuduğumuz bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri var.   O detayların bizlere ulaşabilmesi için ne zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilmek lazım. Yerel basın çalışanlarımızı da ayrı bir kefeye koymak lazım. Onlar işin mutfağında çalışmaktadırlar.   İlimizde; üstün gayret ve zor şartlarda görev bilincini kaybetmeden, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde başarıyla görevlerini yerine getiren gazeteci arkadaşlarımızın bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.   Bu düşüncelerle basınımızın temel taşı olan vefakâr gazetecilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel unsurlarından biri olan basınımız, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmezdir. Basın çalışanları ilkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli görevler üstlenmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya, ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman faydalı bir araç olmaktadır. Toplumların gelişiminde, basının her konuda, bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli görevi yerine getirmesi büyük önem taşımaktadır.

 

“Basın, yaptığı doğru ve tarafsız haberlerle kamuoyunu bilgilendirmekte, vatandaşlarla yöneticiler arasında bir köprü vazifesi kurmaktadır. Basın mensubu olmak, sorumluluk isteyen bir iştir. Fedâkarlık ister. Basın mensubu kamu görevi yapar. Her gün onların yaptıkları haberlerle bazen hüzünlenmekte, bazen neşelenmekteyiz. Bir dakikada izlediğimiz, bir solukta okuduğumuz bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri var.

 

O detayların bizlere ulaşabilmesi için ne zorluklarla çalıştıklarını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilmek lazım. Yerel basın çalışanlarımızı da ayrı bir kefeye koymak lazım. Onlar işin mutfağında çalışmaktadırlar.

 

İlimizde; üstün gayret ve zor şartlarda görev bilincini kaybetmeden, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde başarıyla görevlerini yerine getiren gazeteci arkadaşlarımızın bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.

 

Bu düşüncelerle basınımızın temel taşı olan vefakâr gazetecilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor, sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.