CEO’lar Gençlere İlham Oldu

EĞİTİM 09.03.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

CEO’lar Gençlere İlham Oldu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Öğr. Gör. Gökay Kalaycıoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen “İlham Veren CEO’lar” söyleşisinde Mresco Türkiye Gruop CEO’su Oya Zingal ve Bisse CEO’su Onur Kefeli, geleceğin iş insanlarına ilham oldu.   PAÜ Turizm Fakültesi Hierapolis Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.     Programın ilk bölümünde Mresco Türkiye Gruop CEO’su Oya Zingal, kadın girişimcilik, kadın istihdamı, girişimcilik ruhu ve iş hayatında markalaşma konularında deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Söyleşide, okuduğu alanda iş bulan ya da bulmak isteyen öğrencilerin oldukça şanslı olduklarına değinen Zingal, iş görüşmelerinde istenilen sonucu alabilmek için akademik eğitimin yanında öğrencilik yıllarında iki ya da daha fazla yabancı dil bilmenin ve öğrenci topluluklarında görev alarak kişisel gelişimi arttırmanın önemine dikkat çekti.     Programın ikinci bölümünde ise Bisse CEO’su Onur Kefeli, iş hayatında markalaşma, motivasyon ve girişimcilik ruhu konusunda öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı. Günümüzde iş hayatı konusunda birçok kişide karamsarlık olduğuna dikkat çeken Onur Kefeli, karamsarlık olduğu sürece başarı elde edilemeyeceğini hatırlattı. Hayali yaptığı işle alakalı olmayan birinin yine başarılı olamayacağını söyledi.   Söyleşi, konukların öğrencilerden gelen soruları yanıtlaması ile sona erdi.    

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Öğr. Gör. Gökay Kalaycıoğlu moderatörlüğünde gerçekleştirilen “İlham Veren CEO’lar” söyleşisinde Mresco Türkiye Gruop CEO’su Oya Zingal ve Bisse CEO’su Onur Kefeli, geleceğin iş insanlarına ilham oldu.

 

PAÜ Turizm Fakültesi Hierapolis Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Programın ilk bölümünde Mresco Türkiye Gruop CEO’su Oya Zingal, kadın girişimcilik, kadın istihdamı, girişimcilik ruhu ve iş hayatında markalaşma konularında deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Söyleşide, okuduğu alanda iş bulan ya da bulmak isteyen öğrencilerin oldukça şanslı olduklarına değinen Zingal, iş görüşmelerinde istenilen sonucu alabilmek için akademik eğitimin yanında öğrencilik yıllarında iki ya da daha fazla yabancı dil bilmenin ve öğrenci topluluklarında görev alarak kişisel gelişimi arttırmanın önemine dikkat çekti.

 

 

Programın ikinci bölümünde ise Bisse CEO’su Onur Kefeli, iş hayatında markalaşma, motivasyon ve girişimcilik ruhu konusunda öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı. Günümüzde iş hayatı konusunda birçok kişide karamsarlık olduğuna dikkat çeken Onur Kefeli, karamsarlık olduğu sürece başarı elde edilemeyeceğini hatırlattı. Hayali yaptığı işle alakalı olmayan birinin yine başarılı olamayacağını söyledi.

 

Söyleşi, konukların öğrencilerden gelen soruları yanıtlaması ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.