Çetin: "Davamızın sesini her yere duyurmak için gece gündüz çalışıyoruz"

YAŞAM 17.01.2017 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çetin: "Davamızın sesini her yere duyurmak için gece gündüz çalışıyoruz"

denizli haber / denizli 20 haber / Çetin: "Davamızın sesini her yere duyurmak için gece gündüz çalışıyoruz"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı üyelerini ve Denizli Halkını Erbakan Hocalı "Dava Adamı" ajandasıyla buluşturuyor.   AGD Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin,  Dava Adamı ajandasıyla ilgili açıklama yaparak şunları kaydetti; “Erbakan Hocamız büyük bir okuldu, nice  devlet adamı, siyasetçi, bürokrat ve de yöneticinin yetişmesine vesile oldu. Bugün bu ülkede Erbakan Hocamızın başlattığı ve de Milli Görüş adını verdiği hareketin payı büyüktür. O Hakkın hakim olduğu Yeni Bir Dünya ideali peşindeydi ve de bu ideal uğruna hapsoldu, yasaklı hale geldi nice sıkıntılara uğradı. Bizler şahidiz ki o sağlam bir muvahhit, temiz bir şahsiyet, bitmek bilmeyen azmiyle büyük bir mücahit, büyük bir alim ve devlet adamıydı. Onun tek hedefi İslam Birliği ve dünyada kan, gözyaşı, terör yaşanmasın idi. Biz de onun bu hedefini gerçekleştirmek için, ona vefa borcumuzu ödemek için elimizden geleni  gece gündüz çalışarak yapacağız. Bu yıl boyunca bu dava adamı ajandasının her eve girmesini sağlayacağız. Allah Erbakan hocamızdan razı olsun ve de peygamberine komşu eylesin" dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Çetin: "Davamızın sesini her yere duyurmak için gece gündüz çalışıyoruz"

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi Tanıtım Ve Medya Komisyon Başkanlığı üyelerini ve Denizli Halkını Erbakan Hocalı "Dava Adamı" ajandasıyla buluşturuyor.

 

AGD Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin,  Dava Adamı ajandasıyla ilgili açıklama yaparak şunları kaydetti; “Erbakan Hocamız büyük bir okuldu, nice  devlet adamı, siyasetçi, bürokrat ve de yöneticinin yetişmesine vesile oldu. Bugün bu ülkede Erbakan Hocamızın başlattığı ve de Milli Görüş adını verdiği hareketin payı büyüktür. O Hakkın hakim olduğu Yeni Bir Dünya ideali peşindeydi ve de bu ideal uğruna hapsoldu, yasaklı hale geldi nice sıkıntılara uğradı. Bizler şahidiz ki o sağlam bir muvahhit, temiz bir şahsiyet, bitmek bilmeyen azmiyle büyük bir mücahit, büyük bir alim ve devlet adamıydı. Onun tek hedefi İslam Birliği ve dünyada kan, gözyaşı, terör yaşanmasın idi. Biz de onun bu hedefini gerçekleştirmek için, ona vefa borcumuzu ödemek için elimizden geleni  gece gündüz çalışarak yapacağız. Bu yıl boyunca bu dava adamı ajandasının her eve girmesini sağlayacağız. Allah Erbakan hocamızdan razı olsun ve de peygamberine komşu eylesin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.