Çetin: Erbakan'ı Anlamaya Okumaya Ve Düşünmeye Davet

03.03.2017 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çetin: Erbakan'ı Anlamaya Okumaya Ve Düşünmeye Davet

İlim, fikir,siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yıldönümünde Anadolu Gençlik Dergisi Erbakan hoca özel sayısı çıkardı. Bunun üzerine harekete geçen Denizli Anadolu Gençlik Dergisi Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Denizli’de Çalışmalarına hız vererek Erbakan Hoca özel sayısını okuyucularıyla, aboneleriyle ve Denizli halkıyla buluşturmaya devam ediyor.     Gazetemize bir açıklama yapan Çetin; Bugün her daim davasında haklı çıkan Erbakan hoca’nın idealleri, çözüm önerileri  ve fikirleri mevcut dünyaya bir panzehir olabilecek niteliktedir. Bu ülkede Milli kelimesini tek doğru kullanan lider Erbakan’dır. Adi düzene karşı, adil düzen mücadelesi vermiştir.  Milletimiz sahte kahramanları değil, asıl kahramanları öğrenmeli ve anlamalıdır. Bizler, bu minvalde herkesi Erbakan’ı anlamaya, okumaya ve düşünmeye davet ediyoruz. dedi  

İlim, fikir,siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. Yıldönümünde Anadolu Gençlik Dergisi Erbakan hoca özel sayısı çıkardı. Bunun üzerine harekete geçen Denizli Anadolu Gençlik Dergisi Dergi Temsilcisi Ekrem Çetin, Denizli’de Çalışmalarına hız vererek Erbakan Hoca özel sayısını okuyucularıyla, aboneleriyle ve Denizli halkıyla buluşturmaya devam ediyor.

 

 

Gazetemize bir açıklama yapan Çetin; Bugün her daim davasında haklı çıkan Erbakan hoca’nın idealleri, çözüm önerileri  ve fikirleri mevcut dünyaya bir panzehir olabilecek niteliktedir. Bu ülkede Milli kelimesini tek doğru kullanan lider Erbakan’dır. Adi düzene karşı, adil düzen mücadelesi vermiştir.  Milletimiz sahte kahramanları değil, asıl kahramanları öğrenmeli ve anlamalıdır. Bizler, bu minvalde herkesi Erbakan’ı anlamaya, okumaya ve düşünmeye davet ediyoruz. dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.