Çevre Dostu Büyükşehir

DENİZLİ 18.01.2017 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çevre Dostu Büyükşehir

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ açıklamış olduğu 121 Dev Proje kapsamında yapılacak Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu için ilk adım atıldı.

Buldan’ın Bozalan Mahallesi’nde kurulacak tesis ile iki ilçede vahşi depolamaya son verilecek. Doğa ve çevreye yönelik hayata geçirdiği yatırımlarla büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu projesi için ilk adım atıldı.  Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2’inci oturumunda görüşülen proje için mülkiyet satın alınmasına ait madde oybirliği ile kabul edildi. Buldan ilçesinin Bozalan Mahallesi’nde 6900 metrekarelik yerde inşa edilecek katı atık transfer tesisiyle Buldan ve Güney ilçelerinde vahşi depolamaya son verilerek düzenli depolamaya geçilecek.  Bozalan Mahallesi’nde tesislerde toplanacak katı atıklar, buradan Büyükşehir Belediyesi katı atık depolama alanlarına taşınacak. Buldan ve Güney için çok önemli Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu bölgede çöplerin düzenli depolanabilmesi adına bir aktarma istasyonu kuracaklarını belirterek, tesisin tamamlanmasının ardından Buldan ve Güney ilçelerinde toplanan çöplerin bu noktaya getirileceğini söyledi.  Başkan Zolan, “Bozalan Mahallesi’nde alacağımız mülkiyet üzerinde yapacağımız tesiste toplanacak çöpler Büyükşehir Belediyemizin depolama alanlarına taşınacak. İnşallah her ilçemizde vahşi depolama sisteminden düzenli depolama noktasına geçmiş olacağız. Bu çalışma turizm kenti olan Buldan ve Güney ilçemiz için çok önemli.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ açıklamış olduğu 121 Dev Proje kapsamında yapılacak Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu için ilk adım atıldı.

Buldan’ın Bozalan Mahallesi’nde kurulacak tesis ile iki ilçede vahşi depolamaya son verilecek.


Doğa ve çevreye yönelik hayata geçirdiği yatırımlarla büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu projesi için ilk adım atıldı. 


Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2’inci oturumunda görüşülen proje için mülkiyet satın alınmasına ait madde oybirliği ile kabul edildi. Buldan ilçesinin Bozalan Mahallesi’nde 6900 metrekarelik yerde inşa edilecek katı atık transfer tesisiyle Buldan ve Güney ilçelerinde vahşi depolamaya son verilerek düzenli depolamaya geçilecek. 


Bozalan Mahallesi’nde tesislerde toplanacak katı atıklar, buradan Büyükşehir Belediyesi katı atık depolama alanlarına taşınacak.


Buldan ve Güney için çok önemli


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, söz konusu bölgede çöplerin düzenli depolanabilmesi adına bir aktarma istasyonu kuracaklarını belirterek, tesisin tamamlanmasının ardından Buldan ve Güney ilçelerinde toplanan çöplerin bu noktaya getirileceğini söyledi. 


Başkan Zolan, “Bozalan Mahallesi’nde alacağımız mülkiyet üzerinde yapacağımız tesiste toplanacak çöpler Büyükşehir Belediyemizin depolama alanlarına taşınacak. İnşallah her ilçemizde vahşi depolama sisteminden düzenli depolama noktasına geçmiş olacağız. Bu çalışma turizm kenti olan Buldan ve Güney ilçemiz için çok önemli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.