Cezaevi firarisi polisten kaçamadı!

ASAYİŞ 09.04.2018 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cezaevi firarisi polisten kaçamadı!

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çeşitli suçlardan hakkında 19 yıl 5 ay cezası bulunan cezaevi firarisini yakaladı. Cezaevi firarisi ile birlikte iki kişi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Cezaevi firarisi olan,  çeşitli suçlardan hakkında 19 yıl 5 ay hapis cezası ve 1.700TL para cezası bulunan S.E isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Operasyonda cezaevi firarisi ile birlikte yanında bulunan V.B ve L.B isimli şahıslar ile birlikte saklandıkları yerde yakalandılar.   Şüpheli şahısların üzerlerinden 1 adet sahte sürücü belgesi ve yaklaşık 500 gr esrar maddesi ele geçirildi.   Şüpheli şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çeşitli suçlardan hakkında 19 yıl 5 ay cezası bulunan cezaevi firarisini yakaladı. Cezaevi firarisi ile birlikte iki kişi daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Cezaevi firarisi olan,  çeşitli suçlardan hakkında 19 yıl 5 ay hapis cezası ve 1.700TL para cezası bulunan S.E isimli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Operasyonda cezaevi firarisi ile birlikte yanında bulunan V.B ve L.B isimli şahıslar ile birlikte saklandıkları yerde yakalandılar.

 

Şüpheli şahısların üzerlerinden 1 adet sahte sürücü belgesi ve yaklaşık 500 gr esrar maddesi ele geçirildi.

 

Şüpheli şahıslar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.