CHP'de 4 ilçe adayı açıklandı!

SİYASET 14.11.2018 - 15:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP'de 4 ilçe adayı açıklandı!

CHP'nin Parti Meclisi toplantısı bitti. 150 civarı aday basın toplantısıyla açıklanıyor. CHP'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da mevcut belediye başkanları da yeniden aday gösterildi. Açıklanan adaylar arasında Denizli İlçelerinden Pamukkale, Güney, Çivril ve Serinhisar  belediye başkan adayları da açıklandı.   Aynahaber.net'in haberine göre, Parti Meclisi toplantısının ardından 150 Belediye için adaylar netleşirken Denizli’de 4 belediye’nin adayı da belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Acıpayam Belediyesi için ilk adayın Alim Arslan olmasının ardından Pamukkale, Çivril, Güney ve Serinhisar’da dahil 4 ilçede Belediye Başkan Adayı daha belli oldu.   İşte O Adaylar; PAMUKKALE BELEDİYESİ: AHMET DİVARCI GÜNEY BELEDİYESİ: MUSTAFA ÜLTEKİN ÇİVRİL BELEDİYESİ: ÖMER KÖSEOĞLU SERİNHİSAR BELEDİYESİ: HÜSEYİN GEMİ  

CHP'nin Parti Meclisi toplantısı bitti. 150 civarı aday basın toplantısıyla açıklanıyor. CHP'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Adayı Ahmet Akın oldu. Yalova, Burdur ve Giresun'da mevcut belediye başkanları da yeniden aday gösterildi. Açıklanan adaylar arasında Denizli İlçelerinden Pamukkale, Güney, Çivril ve Serinhisar  belediye başkan adayları da açıklandı.

 

Aynahaber.net'in haberine göre, Parti Meclisi toplantısının ardından 150 Belediye için adaylar netleşirken Denizli’de 4 belediye’nin adayı da belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Acıpayam Belediyesi için ilk adayın Alim Arslan olmasının ardından Pamukkale, Çivril, Güney ve Serinhisar’da dahil 4 ilçede Belediye Başkan Adayı daha belli oldu.

 

İşte O Adaylar;

PAMUKKALE BELEDİYESİ: AHMET DİVARCI


GÜNEY BELEDİYESİ: MUSTAFA ÜLTEKİN


ÇİVRİL BELEDİYESİ: ÖMER KÖSEOĞLU


SERİNHİSAR BELEDİYESİ: HÜSEYİN GEMİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.