CHP'de Honaz ve Babadağ adayları belli oldu

SİYASET 16.01.2019 - 16:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP'de Honaz ve Babadağ adayları belli oldu

CHP’de Parti Meclisi (PM) 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli’de iki ilçe adayını belirledi. CHP, Honaz’da Yüksel Kepenek, Babadağ’da Ali Atlı ile seçime girecek.   CHP ile İYİ parti arasındaki ittifak görüşmeleri nedeniyle açıklanması beklenen ilçe adaylarında geç kalırken, bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM Honaz ve Babadağ adaylarını belirledi.   Yüksel Kepenek   PM’nin belirlediği adaylar arasında Honaz Belediye Başkan adaylığına Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkan Adaylığı’na Ali tatlı olarak belirlendi.   Ali Atlı

CHP’de Parti Meclisi (PM) 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli’de iki ilçe adayını belirledi. CHP, Honaz’da Yüksel Kepenek, Babadağ’da Ali Atlı ile seçime girecek.

 

CHP ile İYİ parti arasındaki ittifak görüşmeleri nedeniyle açıklanması beklenen ilçe adaylarında geç kalırken, bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan PM Honaz ve Babadağ adaylarını belirledi.

 

Yüksel Kepenek

 

PM’nin belirlediği adaylar arasında Honaz Belediye Başkan adaylığına Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkan Adaylığı’na Ali tatlı olarak belirlendi.

 

Ali Atlı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.