CHP Denizli'de 5 ilçede kazandı

SİYASET 01.04.2019 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP Denizli'de 5 ilçede kazandı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Denizli’de sandık başına giden vatandaşlar, 5 ilçede Cumhuriyet Halk Partili adaylardan yana tercihlerini kullandılar.   Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’nin en büyük iki ilçesinden biri olan Merkezefendi’de Şeniz Doğan ile beraber, Bozkurt’ta Birsen Çelik, Serinhisar’da Hüseyin Gemi, Babadağ’da Ali Atlı ve Honaz’da Yüksel Kepenek ile seçimi kazanan taraf oldu.   Honaz’da Yükesel Kepenek ile AK Parti Adayı Turgut Devecioğlu arasında çekişmeli geçen seçimde çok az farkla önde olurken, Devecioğlu’nun itirazda bulunacağı bilgisi alındı.   Adaylar itirazların İl ve İlçe Seçim Kurulları tarafından değerlendirilmesinin ardından mazbatalarını alarak görevlerine başlayacaklar.   ŞENİZ DOĞAN   BİRSEN ÇELİK   HÜSEYİN GEMİ   ALİ ATLI    YÜKSEL KEPENEK 

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Denizli’de sandık başına giden vatandaşlar, 5 ilçede Cumhuriyet Halk Partili adaylardan yana tercihlerini kullandılar.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’nin en büyük iki ilçesinden biri olan Merkezefendi’de Şeniz Doğan ile beraber, Bozkurt’ta Birsen Çelik, Serinhisar’da Hüseyin Gemi, Babadağ’da Ali Atlı ve Honaz’da Yüksel Kepenek ile seçimi kazanan taraf oldu.

 

Honaz’da Yükesel Kepenek ile AK Parti Adayı Turgut Devecioğlu arasında çekişmeli geçen seçimde çok az farkla önde olurken, Devecioğlu’nun itirazda bulunacağı bilgisi alındı.

 

Adaylar itirazların İl ve İlçe Seçim Kurulları tarafından değerlendirilmesinin ardından mazbatalarını alarak görevlerine başlayacaklar.

 

ŞENİZ DOĞAN

 

BİRSEN ÇELİK

 

HÜSEYİN GEMİ

 

ALİ ATLI 

 

YÜKSEL KEPENEK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.